Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İlk evde bakım aylığımızı 1,5 ay geçmesine rağmen henüz alamadık..?

Hexa84

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba benim oğlum 100/70 ağır engelli otizm raporuyla 4 temmuz da ilçe müdürlüğüne başvurdum temmuzun 20 eve heyet geldi ve 24 temmuza kadar benden bir sürü evrak istediler hazırlayıp teslim ettim ve memur maaşın bağlanmasında herhangi bir sıkıntı olmadığını söyledi ve bir buçuk ay sonra yatabileceğini söyledi

yani eylüle denk geliyor dün maaşların bayram öncesinde erken yatacağını öğrendim acaba bende erken alabilirmiyim bilgisi olan varsa bilgilendirirse sevinirim

Hexa84 evde bakım aylığı il müdürlüğü tarafından hangi tarihte onaylandı?
evde bakım aylığı aile ve sosyal politikalar bakanlığı il müdürlüğünün onay tarihini takip eden 1 aylık bakım hizmetinden sonraki ay ödenir.
il müdürlüğünün onay tarihini bilmeden sana net bir bilgi veremem.

o yüzden evde bakım aylığı için başvurduğun aile ve sosyal politikalar bakanlığı il müdürlüğünü arayıp bayramdan önce ödeme alıp alamayacağını sor.

İlçe müdürlüğüne 24 temmuz da gittiğim de bana maaşı almam da bir sıkıntı olmadığını söylediler il müdürlüğüne evrakların göndereceğini bir buçuk ay sonra hesabıma bakmam gerektiğini söylediler eylül de alacağımı düşünüyordum ama eylül maaşı erken verildiği için acaba bayramdan önce yatırırlarmı onu merak ettim

birde siz 2022 maaşının tc kimlik son numarasına göre 28-29 da yatacağını yazmışsınız acaba evde bakım maaşında da aynısı geçerlimi? İlçe müdürlüğünü aradım ama bayram tatili dolayısıyla kapalıymış o yüzden bilgi alamadım ilginiz için sağolun.

size eylül'de alacaksınız denmişse bu durumda bayramdan önce alırsınız.
bakıcı, bugün ve yarın hesabını kontrol etsin bankadan.

Kalem bugün hesabı kontrol ettiğimde yatmamış maaş e devlette şöyle birşey yazıyor tam olarak ne demek istemişler anlamadım ama siz bilebilirsiniz "Toplam ödeme tutarı alanı ilgili yardım türünün bütünleşik sosyal yardım hizmetleri sisteminden verilmeye başlandığı tarihten itibaren verilmiş olan toplam ödeme tutarını belirtmektedir". e devlet sayfamda böyle bir yazı var ne anlama geliyor yardımcı olursanoz sevinirim

Hexa84 İstanbul bugün beşten sonra yattı. siz beşten önce mi baktınız hesabınıza?

evde bakım aylıkları ile ilgili e-devlette bilgi verilmez. siz nereye baktınız tam olarak? orada yazanları buraya kopyalar mısınız? kimlik bilgilerinizi saklayarak.

Kalem kopyalayamadım bir türlü "sosyal yardım" bölümüne tıkladığım da az önce size yazdığım yazı çıkıyor sadece başka birşey yok e devletten öğrenilmiyorsa tamam o zaman ben bugün akşam 10 da baktım yoktu hesapta bayramın bitmesini bekleyip ilçe müdürlüğünden öğrenmek zorundayım galiba

Hexa84 Perşembe gunu öğleye kadar da bakabilirsiniz hesabınıza.

Kalem perşembe günü bir daha bakarım sabah. Reddedildiğinde nasıl bildiriyorlar bir ayı bir hafta geçiyor benden maaş sözleşmesi için imzada aldılar reddetselerdi bildirirlerdi herhalde 1 ay içinde değilmi

@Hexa84 o konuda rahat olun. hiçbir vesveseye kapılmayın. şartlarınızın hepsi uygun. ret edilmeyecek müsterih olun lütfen:)

Perşeme sabahı hesabınıza bakın. eger para yatmamışsa bayram sonra il/ilçe müdürlüğüne sorarsınız. ama buyuk ihtimalle perşembe paranızı alırsınız inşallah:)
gelişmelerden beni de haberdar edin lütfen.

Kalem yardımınız için teşekkür ederim:) perşembe sabah bakarım artık yatmamışsa ilçe müdürlüğü arayacağım mecbur bayramdan sonra :)

@Kalem arefe gününe kadar bekledim ama yatmadı maaş bayramdan sonra ilçe müdürlüğü aradım telefondan bilgi veremeyeceklerini söylediler müdürlüğe gittim muhasebeden bu ay yatacağını söylediler

neden bayramdan önce alamadığımı sorunca ilk defa alacağım için erken ödeme olmuyormuş bugün yatırmışlar Allah'a şükür sonunda alabildim maaşı:)

Üst Alt