Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İlk evde bakım maaşını toplu halde mi alacağız?

Kaneki

Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
merhabalar kolay gelsın bır sorum olucaktı.

ilk başvurumuzdur.
Benım annem %90 engellı bakım aylığına muracat ettık ve onaylandı muraacat tarıhımımız şubat ılk haftası ıdı sanırım
ve daha yenı onaylandı , ve nısanın 15 ınde yatıcak dedıler maaş.

Burdakı sual bır aylık maaşmı yatar yoksa 2 aylıkmı cunku 2 aylık bır sure gecıyor ?.

2 ıncı sorum ıse , bende engellıyım %45 engelım var bende 2022 maaşına başvurdum ve annem adınada başvurduk .

kısaca annem ıcın hem 2022 maaşı hemde bakım maaşı talebınde bulunduk ve artı ben 2022 maaşına basvurdum.

hane gelırımızı gorevlıler kıra vb gıda elektırık olarak 2000 bın yazdılar evde sgk calısan yok dha dogrusu calışan yok yardım goruyoruz x kısı tarafından. ve hanede 4 kışı var .

sızce durum ne olur maaşları almaya hak kazanırmıyız ? detaylı bılgı verecek olursa tesekkur ederım

Son düzenleme:
@Kaneki

şubat başvuru, mart onay ayı bu durumda ilk maaşı nisan alırsınız ebmde toplu maaş yok tek maaş alırsınız onaylanırsa.ebmde kabul edılen aydan bir sonrakı ay ödeme yapılıyor önce bakım sonra ücret uygulanıyo.

2000 lira gelır varken ebm bağlanırsa 3305 lira olur gelirniz 3305 / 4 :826,5 bu durumda ebm maaşı olursa 2022 ler olmaz.ebm yı iptal ettirip 2022 almak isterseniz tavsıye etmem çünkü 720 +483 : 1203 lira ediyo 100 lira zararınız olur.kaldıkı ne kadar görevlıler 2000 lira gelrı hesap etmsı olsada kontrollerde dıger görevlıler x kişisinin yardımını gelır kabul edebılır yardım mıktarına göre sanmamakla beraber ebm bıle kesılır baglamıs olsa bıle 2022 ler zaten heç olmaz

yalnız benım e devlette devam edıyor basvuru yazıyor.
23 gundur bu sekılde yazıyor anlamadım bende.
ve bırde bende sızın gıbı dusundum yınede bı sorıyım dedım .
madem kabul edılmıycek neden devam edıyor 23 gundur e devlette onu anlamıs degılım.

Kaneki
gelen heyetın raporunu ınceleyn üst kurulda durumunuzun ıncelenmesı bıtmedıgı için olabılır ama verdıgnzı bilgilere göre sonuc bellı.

verdıgın bılgıler ıcın teşşekkur ederım ama acıkcası morel bozuldu ne konuşsam boş......

Üst Alt