Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İlk işe girişte mutemet raporu direk sisteme girmiş. Bu sorun olur mu?

casper33

Üye
Konular
36
Reaksiyonlar
0
Merhabalar engelli memur olarak işe başladığımda mutemet engelli raporumu kbs ye işleyip beni vergi indiriminden faydalandırdı dedim vergi dairesine falan gerek yok mu hayır sistem bize açık olduğuna göre gerek yok zaten engelli olarak atandın sorun olmaz dedi bende peki öyleyse tamam dedim neyse bir kaç yıl çalıştıktan sonra farklı kamu kuruma geçtim buradaki mutemete sordum engelli indirimim devam edecek mi diye kbs de kbs ortak zaten dedi orada görünüyor devam eder dedi ve devam etti dediği gibi bana sen vergi dairesine gitmiş miydin dedi hayır dedim mutemet yaptı olmaz öyle yanlış yapmış vergi dairesine gitmen lazımdı dedi bende araştırdım öyleymiş dedim o zaman iptal et ben başvuru yapayım ben iptal etmem o beni bağlamaz ilk kim giriş yaptıysa o iptal etsin dedi ben onun girdiği şeyi değiştirmem dedi tamam dedim şuan vergi indirimi alıyorum ve vergi dairesine gittim yararlanmak için dilekçe verdim vergi dairesi sen zaten yararlanıyor görünüyorsun deyip sıkıntı çıkar mı indirim onaylanınca yada onlar görebiliyor mu maaşta vergi indiriminden yararlanıp yararlanmadığımı. Yeni yönetmeliğe uygun yeni rapor aldım geçen ay eski raporum süreliydi Ankara aynı oranda onaylar diye düşünüyorum yeni olduğu için. Şimdi bunun bana sıkıntısı olur mu? Onların maaşımı gören bir sistemi var mı? Vergi indirim yazısı direk onaylanıp gelir mi yoksa sen şu tarihte başvurmuşsun ama eskiden de almış görünüyorsun eski aldıklarını iade edeceksin bundan sonra yararlanmaya devam edeceksin mi derler?

Devam edersin. Hakkin yanmaz. Raporun derecesi degismedigi surece de bisi olmaz.
Sıkınti yaoma kendine bosuna

buyucu Rapor derecem değişti ama yukarı yönde 64 den 76 ya çıktı önceki süreli raporum 64 dü bu 76 çıktı her ikiside 2. derece indirime giriyor gerçi ama sonuç olarak oran değişti. Cevap için teşekkür ederim.

Oranin onemi yok iste. Rica ederim.

Üst Alt