Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İlk kez bakım aylığı alacağız. Ne zaman ödenir?

murat6134

Üye
Konular
10
Reaksiyonlar
0
Bize bakım parası maaşı baglandı ilk defa Alaçam (13/03/2019)_(01/03/2019)_(31/03/2019) ziraat bankası na 13_03_2019 damı yatacak öyle mi anladım yoksa 15 sinde sonraki çekecek maaşı

Hayır
1 Mart'ta işlem başlatıldı 31 Mart'ta bir aylık tamamlanıyor.
Nisan 13 ye maaş yatar ziraat bankasına

murat6134 ilk maaşı mart 13 de alıcaksın çünkü edevlette ne yazıyorsa o Zorro bilip bilmeden yazmış zorro yazıyı tam okumadan yazıp yanlış yönlendirme çünkü arkadaş edevletteki yazıyı yazmış

murat6134

Başvuruyu ne zaman yaptınız, ne kadar süre sonra eve incelemeye geldiler,kaç ayda sonuçlandı başvurunuz? Bilgi amaçlı yazarsan sevinirim

Zorro
evet o tarıhler ve arkadas 13.de alacak maaşını

@enes75
süre her yerde aynı olmuyo .bulundugn yerdekı yogunluga göre değişio bana yaklasık 20 gün içinde geldiler.aynı gün hesap acın dedıler ve aynı ay içinde onaylandı

İlk maaşımı aldım ilaç gibi geldi rabbim devletimizin başına zeval vermesin onun sayesinde faturalar yarattı kaafam rahat Fatma Mehmet bilgi için teşekkürler 13 yatar dediniz yattı

Sorabilirmiyim ne zaman onaylandı ve kaç TL aldınız

Üst Alt