Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İlk kez engelli aylığı alacağım. Aylığı başka şehirden çekebilir miyim?

mhmtdmrg

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
ilk kez engelli aylığımı alacağım bu ayın 7 sinde..Isparta merkez sosyal hizmetlere başvurdum..Başvurumu Isparta şehrinde yaptığım için aylığımıda sadece Ispartartadan mı alabiliyorum..Yoksa türkiyenin her hangi bir şehrinin PTT sinden kimliğimle ilk aylığımı çekebilirmiyim?? şuan Antalyanın Korkuteli ilçesinde bir akrabamı ziyarete geldim 1 hafta kadarda burda kalmak durumundayım..direk korkuteli ptt ye gidip çekebilirmiyim? bu bir sorun oluştururmu?

Beyfendi PTT her yerde PTTdir. herhangi bir şubeden çekebilirsiniz

şu açıdan sordum..sosyal hizmetler bana neden başka şehirden çektin paranı? adres değişikliğin mi var gibi sorularla gelebilirmi acaba diye korktum..çünkü adres değişikliği engelli aylığının kesilmesine sebep oluyor.

İkimet adres değişikliğiniz yoksa...Ki yok.. problem olmaz.

mhmtdmrg
Engelli maaşınızı Türkiye geneli bütün Ptt şubelerinden çekebilirsiniz.
Kimse öyle bir şey sormaz, problem yok rahat olun...

ben
Bütün veriler girilerek emekli maaşı hesaplayan sgk ve emekli-maasi.com gibi siteler gerçeğe çok yakın sonuçlar çıkarmaktadır.

Merhaba kardeşim bir kaç kez şehir dışından çekerseniz adres değişikliği algısı yaratırsınız bakışta göze batar ve aylığın kesilir benim başıma geldi

Üst Alt