Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İlk maaşta 2022 Toplu Ödeme varmış..?

Tekprens

Üye
Konular
13
Reaksiyonlar
5
benim 2022 aylığım kabul oldu ve ilk olarak bu ay alacagım ama bi söyletti duydum 2022 Toplu Ödeme Varmış ?? ama bunun hakkında hiç bir bilgi verilmedi ne zaman nerden alacagıma dair böyle bir şey gerçekten varmı ? varsa ne zaman ve nereden alınıyor ?

başvuru yaptığınız tarihten itibaren toplu şekilde ilk maaş ödemeleri gününde alırsınız.

yani ağustos ayında yapmıştım o aydanmı başlayacak ? aylık . ve yine normal herhangi bir ptt den aylıgımı alacagım zaman aylıkla alacagım öylemi ? ayrı birşey yok yani çünkü bana bilgi verilmedide ondan sordum cevabınız için teşekkür ederim . ben sanırım toplam 6 aylık maaş alacagım demekki
şimdi aylık günüde gelmez :) merak var ya :) öğrenemiyoruz değilmi önceden ne kadar yatacagını e devletten falan

Tekprens, toplu ödemeni hesaplamam için şunu teyit et lütfen: Agustos'ta mı vakfa başvurdun?
Rapor oranın kaç?
ödemeni hangi gün alacagını söylemem açısından doğum yılını yaz lütfen.

Kalemşör;

öncelikle teşekkür ederim . ilk başvurumu ağustosta yaptım ama kabul olması eylülü buldu ilk aylıgı kaçırdım aralık`a kaldı rapor oranım A doğum yılım 1984

Başvurunu Ağustos'ta yaptıysan aylık başlangıç tarihin 1 Eylül ablası. Rapor oranın da % 41.
Buna göre;
Eylül dönemi ( Eylül, Ekim,Kasım)= 849,39 TL
Aralık Dönemi ( Aralık,Ocak,Şubat)=849,39 TL
Toplam = 1698, 78 TL alacaksın.

Doğum yılının son rakamı 4 olduğu için 11 Aralık 2014 Perşembe günü herhangi bir pTT'den Eylül dönem aylığınla birlikte Aralık dönem aylığını toplam 1698,78 TL'yi alabilirsin. Güle güle kullan ablam:)
Ödeme günün 11 Aralık 2014 Perşembe yani senin.

Aylık miktarları için bkz:http://www.engelliler.biz/forum/202...4-yili-2022-ayligi-miktarlari-belli-oldu.html

Ödeme günleri için bkz: http://www.engelliler.biz/forum/202...ayi-4-donem-aylik-tutarlari-ve-tarihleri.html

Kalemşör;

çok çok teşekkürler abla ilk ay için gerçekten iyi bir rakam:) birde ptt kart almak için ilk aylığı çektiğim zamanmı başvuru yapabilirim ve kaç günde çıkar ?

yaw kardes sen agustosta basvurdun tam 5 aydır yenımı onalandı maasın sımdı bende 5 aymı beklıcem :(

devran29;

hayır onaylanması 5 ay sürmedi ama ilk aylığa yetişmedi bir kaç günle kaçırdım ilk aylığa aralık ayına kaldı malasef şimdide 10 günüm var :) zamanda geçmez ama sende en az 3 ay bekleyeceksin şimdi onaylansa ödemeni alman martta alabileceksin sanırım

ptt kart başvurmadan kendisi geliyormuş acaba ne zaman geliyor ? aylık gelmeden öncemi yoksa aylıktan sonramı ?

Üst Alt