Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İlk okulu bitirmek ve bir meslek sahibi olmak istiyorum..?

öykü peri

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Ben ilk okulu bitirmedim 3 sınıf kadar gitim şimdi dışardan bitirmek istiyorum tüm okulu liseyi falan
Böyle bir şey varmı ilk okulu bitire bilirmiyim teşekür ederim acil cevp bekliyorum :)

Dışardan evet bitirebilirsiniz milli egitime giderek destek alabilirsiniz bu konuda dışardan bitirip okuma ortaokul lise ve hatta belkide üniversite bile mümkün olur

allah yardımcınız olsun ınsallah unıversıte mezunu olursunuz

İlk okulu bitirir üniversiteye kadar ulaşabilirsiniz yeter ki isteyin.
Zaten çalışacağınız dersler sizi zorlamayacak, zorlayan dersleri ise yeni birşeyler
öğrenmenin vereceği merakla kolayca öğreneceksiniz.
Hem öyle uzun sürmeyecek çünkü dışarıdan okuyunca yıl olarak değil dönem
olarak derslere giriyorsunuz. 1 yılda 3 dönem var dolayısıyla daha erken bitireceksiniz.
Zaten ortaokula geçince sosyal konular ilginizi çekeceği için hikaye okur gibi çalışacaksınız
internette paraya ihtiyacı olan üniversiteli gençler var onlardan saati çok uygun
fiyata sayısal dersleri öğrenirsiniz. sakın vazgeçmeyin ve kendinize güvenin
başarılar dilerim.

Karar vermişsen yarı yarıya başarmışsın demektir... Çalışarak herşeyin üstesinden gelebilirsin... Şimdiden başarılar...

Yasminn. Çok teşekür ederim bilgi verdiğin için sanada << ömür >> teşekürler

Üst Alt