Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İlk yetim maaşı birikmiş halde alınmıyor mu?

shoalin

Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar merhaba. bir tanıdığım annesi vefat etığınden dolayı emekli maaşını almak için başvuruda bulundu ve bağlandı. dün ilk maaşını aldı. fakat birikmiş aylık tutar yatmamış. sadece aylık maaş + ek ödeme yatmış. bu birikmiş tutar la beraber yatmıyormuydu yada daha sonra mı yatıyordu. biraz araştırdımama bazı yerlerde dilekçe vermesi gerekiyor o yüzden deniliyor bazı yerlerde daha sonra yatıyor deniliyor. ne yapmamız lazım. nasıl yönlendireyim tanıdığımı.

@OturanBoğa

https://imgyukle.com/i/R0pwrN

@shoalin
kardeş ben babamın vefatından 4 5yıl kadar sonra başvurdum benden evvel annem alıodu.başvuru ettım ve birikmişleri(sadece başvuru tarıhınden bagalnma tarıhı arasında olanları)aldım ama tamamını değil başvuru edınce annemde kesıntı oldugu için o kesılenlerı değil geri kalan kısımları aldım
ne zaman başvuru ettı tarıhı kaç ve hangı tarıhde ne kadr sürede baglandı baglandıgı tarıh ne

Üst Alt