Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar merhaba. bir tanıdığım annesi vefat etığınden dolayı emekli maaşını almak için başvuruda bulundu ve bağlandı. dün ilk maaşını aldı. fakat birikmiş aylık tutar yatmamış. sadece aylık maaş + ek ödeme yatmış. bu birikmiş tutar la beraber yatmıyormuydu yada daha sonra mı yatıyordu. biraz araştırdımama bazı yerlerde dilekçe vermesi gerekiyor o yüzden deniliyor bazı yerlerde daha sonra yatıyor deniliyor. ne yapmamız lazım. nasıl yönlendireyim tanıdığımı.
@shoalin
kardeş ben babamın vefatından 4 5yıl kadar sonra başvurdum benden evvel annem alıodu.başvuru ettım ve birikmişleri(sadece başvuru tarıhınden bagalnma tarıhı arasında olanları)aldım ama tamamını değil başvuru edınce annemde kesıntı oldugu için o kesılenlerı değil geri kalan kısımları aldım
ne zaman başvuru ettı tarıhı kaç ve hangı tarıhde ne kadr sürede baglandı baglandıgı tarıh ne