Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İlköğretim mezunları EKPSS’ye girebilir mi?

Konular
6
Reaksiyonlar
0
ilkögretim mezunları ekpss girebilirmi acaba ekpss basvurabilirmiyim ilkögretim mezunuyum

teşekurler cevap verdiniz icin hocam bu kura ne oluyo nasıl katılıyoruz

Kura işini tam bende bilmiyorum ama nisanın sonunda başvuruları var Osymden yapcaksiniz basvurulari

@Nasilsiniyim

EKPSS'ye(SINAVA); ortaöğretim kurumlarından, yükseköğretim ön lisans veya lisans programlarındanmezun olan veya EKPSS'nin geçerlik süresi içinde mezun olabilecek durumda olan engelliadaylar başvurabileceklerdir. Birden fazla öğrenim düzeyinden mezun olan adaylar, mezunoldukları en üst düzeyden EKPSS'ye başvurmak zorundadır.

Kuraya ise; ilkokul/ortaokul/ilköğretim/özel eğitim iş uygulama merkezi veya okulu mezunuveya bu okullardan yerleştirme işlemlerine son başvuru tarihi itibarıyla mezun olabilecekdurumda olan engelli adaylar başvurabileceklerdir.

EKPSS İÇİN BAŞVURU TARİHLERİ : 24 OCAK-12 ŞUBAT 2020 (Ücret ödeme için son gün 13 Şubat 2020)

KURAYA KATILACAKLARİÇİN BAŞVURU TARİHLERİ : 28 NİSAN-12 MAYIS 2020 (Ücret ödeme için son gün 13 Mayıs 2020)

EKPSS SINAV TARİHİ : 26 NİSAN 2020 SINAV SAATİ : 10.15

EKPSS SINAV ÜCRETİ : 120,00 TL (SINAV ÜCRETİ SINAVA GİRECEK HER BİR ADAY İÇİN 120,00 TL'DİR. 35,00 TL ADAY TARAFINDAN 24 OCAK-13 ŞUBAT 2020 TARİHLERİ ARASINDA YATIRILACAKTIR 85,00 TL İSE AİLE, ÇALIŞMA VE SOSYAL HIZMETLER BAKANLIĞI TARAFINDAN SINAVA GİRECEK HER BİRADAY İÇİN ÖSYM HESABINA YATIRILACAKTIR.)

KURAYA KATILACAKADAYLAR İÇİN BAŞVURU ÜCRETİ : 20,00 TL (BU ÜCRET, ADAY TARAFINDAN 28 NİSAN-13 MAYIS 2020 TARİHLERİ ARASINDA YATIRILACAKTIR.)

KURAYA KATILACAK ADAYLARİÇİN GEÇ BAŞVURU GÜNÜ : 3-4 Haziran 2020 (Başvuru ücreti Geç Başvuru Gününde ödenir.)

Üst Alt