Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İlköğretim mezunu olan engelliler için iş var mı?

sevgili tamer kardesim özel firmalarda ara ara engelli alımı yapılıyor (zorunlu olarak) 60 isci çalıştıran bi firmada 60 işçiden en az bi tanesi engelli olma zorunlulugu var ve bu firmalar işkur aracılıgı ıle engelli personel alıyorlar senin işkurda kaydın varsa ınternet uzerinden arastırarak iş bulabilirsin eğitimin önemli degil ilkokul ortaokul farketmez işkur kaydın olsun yeterli eger yoksa bulundugun ılın ıskur müdürlüğüne giderek engelli kaydını oluştur...

ilk ogretim mezunları

merhaba arkadaslar ılk ogretım mezunları bankalarda yada her hanıgı bı kurumda işe girebiliröi :(

bır cok banka ılanı acılıyor ama hepsşi lise mezınu isştiyor:(

sevgili ahmet ilgine teşekkür ederim ama bu konuda devlet neden engelli işçi alımlarına sıcak bakmıyor özellikle ilköğretim mezunlarına ve neden anayasamızın 61 maddesini ihlal ediyorlar seçim zamaını geldimi laf çok icraata geldimi yok ben hem iş kazası geçirdim hemde meslek hastalıklarına yakalndım tek başıma mücadele ediyorum işkur benim engelli olmama rağmen hem cumhurbaşkanımız hem başbakanımız talimat veriyor ama devletin kurumu devletin başındakileri yok sayıyor acaba nedendir*ispatlandığı halde verilmeyen % 85 balthazard 65 2,ci derece 5 50 3,cü derece balthazard 41,68 engelliyim ama en ağırdan da ağır engelliyim % 150 den daha fazla memleketteki doktorların allah belesını versin adam gibi olanlar hariç:(

allah yardımcın olsun kardesım bende orta okul mezunuyum vallahı kapı calmadıgım yer kalmadı yok iş yok bankalarda falan ısler cıkıyo oda en az lıse mezunu ıstıyo ama nısanda kura alımı olcak ınsallah cok az alıyorlar sen gır sansını dene belkı sana bı ekmek kapısı acılır ınsallah

ALLAH hepimizin yüzüne baksın çoluk çocuğumuz yüzü suyu hürmetine iki cihan yüzü suyu hürmetine amin

engelli olarak % 41,68 daimi raporla ve 1800 gün ile engelli emekli olurmuyum varmı cevabını bilen

Üst Alt