Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İlköğretim mezunuyum. EKPSS sınavına girebilir miyim?

muhammedyuksl

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Ekpss sınavına girebilirmiyim yaşım 19 W engelli raporum var ancak orta ögretım, lisans vs mezunları gırebılıyor.

Ben ilköğretım mezunuyum bu sınava gırebılırmıyım ? Girersem ne gibi yol izlemem gerekir. Bilgilerinizi paylaşırsanız cok yardımcı olursunuz arkadaşlar. Tesekkurler

Sen ilköğretim mezunu olduğun için sınava müracaat zamanında kura için başvurunu yapıyosun sınava giremiyorsunuz....

Sınava Giremezsin ama İlkokullar için kura var Ona Başvurabilirsin..

Tesekkurler bu kura ne oluyor yani ne işimize yarayacak bılgılendırırmsınız

Yani kura için başvuru yapıyosun kadrolar açıklandığında tercih yapıyosunuz sizin için ayrılan kadrolara sistem kura ile atama yapıyor yani işiniz şansa kalmış...

Şuan kura felan yok atama yok, müracat tarihi şubat 24 hatırladığım kadarıyla bu tarihte başlıyacak o zaman istenilecek evrakları ile birlikte kura ile atamalara müracaatını yapacak daha sonra kadrolar açıklanacak ve o kadrolara tercih yapacak tercih yaptığı kadrolar için kaç kişi müracaat ettiyse o kişiler arasında kura çekilecek eğer kurada çıkar ise ataması gerçekleşecek .

Üst Alt