Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İlköğretim ortaokul engelli memur alımı kura tarihi..?

Konular
26
Reaksiyonlar
0
Arkadaslar ilköğretim ortaokul kuraya basvurular 14.05.2012-25.05.2102 tarihleri arasında olcakmış kuraya katılma basvuru 10TL --------------osym.gov.tr sayfasından okudum doğrumudur arkadaslar ???:rolleyes:

kaç kişiyi kura ile alacaklar bilen var mı

arkadaşlar kura için evrak toplamayada basvuru tarıhı ıcersındemı baslayacagız ön kabul taahutnamesını yanı?

arkadaşlar ben açık lisede okuyorum (tam belli değil ama temmuz 29 mezun olcam) kuraya ktılabilir miyim??

sınav

devlet işine girme sınavı için kurayla katılacaklar nereye başvurmalı ve ne zaman kuralar acaba neler gerekli ben ortaokul mezunuyum

s.a.arkadaşlar bende kuraya başvuru yapaçağım yanlız benim şöyle bir sıkıntım var-açıköğretim okuyorum şuan 8.sınıftayım daha doğrusu 3- dersim var bunları veriyorum.şimdi siznden ricam benim tiploma aslı açık öğteimde ben bu durumda nerden ve nasıl bir tiplama alaçağım bu kuraya katılmak için?

ÖMMS Kurayla gireceklerin Şartları belli oldu

Öncelikle merhaba BU şartlar arasında 25 mayıs 2012 tarihi itibarıyla 18 yaşını dolduranlar diyor benim kızım 21.06.1994 tarihinde doğdu yani 25 günle giremeyecek bu gibi durumda çok kişi mağdur olacak gibi görünüyor bu konu yu gündeme getirmek mümkün mü işe girme yaşı 18 olabilir mesela bu kura sonuçta 2 yıl geçerli ilgilenirseniz sevinirim kolay gelsin

burayı gören yok heralde nereye başvuru yapılacak neler gerekiyor

arkadaşlar aday başvuru formu alacakmıyız bi yerden kura için

kura ile memur ALIMI TARİHİ

Kura ıle atamalar hangi gün yapılcak basvurular degıl atamalar yapılcak tarih olarak bılen varmı

arkadasalr üzürlü memu kura ile sonuc lari nezaman belli olur cv

mrb arkadaslar kura ile memur alimi nazaman ve tarihi bilen varmi arkadasalr cvp beklioym

Kura çekimleri hangi tarihte ??? i.netten mi ösym sitesindenmi takip edecez???:confused::rolleyes:

kuraya kaç kişibaş vurdu acaba

haziran 13 te kuralar çekilecek diyorlar doğrumu

Üst Alt