Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İllegal iddia sitesine para yatırdığım için çalıştığım banka beni işten çıkardı!?

salih2956.

Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar ben akbankda çalışmaktaydım bankada kişisel hesabimdan illegal iddasitesine para yatırmak için para transferi yaptım bunuda banka tespit ettin diyip savunma istedi benden 2 3 ay sonrada işten çıkarıldım ise dönüş tazminatı için arabulucu ile anlaştım anlaşmaya yanaşmadılar iddaa olayını gösterip şimdi ben bu durumda dava açtım kazanabilirmiyim böyle bir şey başına gelen varmıdır yada aramızda avukat olan varmı dır yardımcı olurmusunuz lütfen pandemi öncesi çıkardılar işte bulamıyorum

sende KVKK davası aç karşı tarafa senin banka bilgilerin sana özeldir. İzinsiz kimsenin yetkisi yoktur sen izin onay vermedikçe bakamazlar hesabına. Bu dediğim konuyu araştır. Kişisel verilerin korunması kanunu ( KVKK )

Havale yaptığınız yer sitenin hesabımı (Yani alıcı sitenin adı yazan hesap mı ?) yoksa sıradan bir kişi adına olan hesaba mı yaptınız havaleyi ?

Onu düşündük ama işte ise girerken sözleşme imzalattilar örneğini vermiyorlarda suan

Barda5
Aslında havalede değil qr kodla para çekme işlemi var ya ben siteye öyle yatırım yapıyordum biri benim adına çekiyordu parayı yani girip tel id numaradan çoğu müşterinin hesabına bu id nodan giriş yapılmış işte aramışlar bir kaç kişiyi idda olayı demişler benide idda olayında site görevlisi olduğu anlaşıldı sizde bu şekil yatırım yapmışsınız diyip savunma istedi ama hesabımı incelemişler ki savunma isteyen görevli ne istediyse onu yazdım işte oynamıştım daha yapmayacağım gibisinden savunma yazdım 2 3 ay geçti işten çıkardılar normal tazminat verdiler ama ise dönüş tazminatında anlaşmadılar arabulucu ile ki bizden o kadar kişiyi çıkardılar personelle sözlü yüksek sesle tartışan iş gereklerini yerine getirmeyenlere ise dönüş tazminatı bile arabulucu ile anlaşıp verdiler birde

Üst Alt