Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İltahapli romatizma hastalari EKPSS'ye girebilecek oranda rapor alabilir mi?

talip53

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaslar.ben ilthapli romaztizma hastasiyim ekppsye girebilirmiyim yuzde kac rapor alabilirim benim gibi olna biri varsa cevaplarsa cok sevinirim.

bende bi çeşit romatizma hastasıyım.% 40 yada üzeri sağlık raporu aldıysanız.Ekpss ye girebilirsiniz tabi ki.

mavera

% kac rapor alabilecegimi merak ediyorum aslinda boyle bi sinav oldugunu yeni ogrendim sinav haftasi oldugu icin doktora gidemiyorum.

İltahapli romatizma nızın hangi oranda verileceği hareket kısıtligi ve vücut deformasyonları organlardaki hasarlar belirgin rol oynar. yüzde 1de alırsın 90 da her romatizmaya iltahapli olsada rapor veril miyor maalesef sakatlık oranı cetveli'Ne göre kriterleri var yeterli oran ala bilmek için

allakasi

Abi bi tek belimde agrilar var onun disinda surekli ilac kullandigim icin bazen karacigerim etkileniyor.baska hastaliklarimda var belfitigi baslangici,sedef,göz bozuklugu sence hepsi %40 edermi.şu sinavlar bitsin ilk işim doktora gitmek bu sinava girmeyi cok istiyorum.

Bel fıtıgı başlangıcından oran olmaz göz bozukluguda çok ılerı derece olması lazım yanılmıyorsam sedefı bilmiyorum romatızmadan cıkabılır en doğrusu doktorlarla tek tek görüşüp oran verıp veremeyeceklerını sormak her alan kendısı cevap verecek buna sora verelım derlerse heyete başvurursun yada kendını sevkettırırsın ..hakkında hayırlısı olsun kardeşim .Eger doktola görüşürsen göz konusunda benıde aydınlatırsan sevınırım ...

anlaşılan bu sınava giremicem.sen heveslenmişdim memur olurum diye.kolaybi sinavi vardı.artık hayırlısı Allahtan

esma82

anlaşılan bu sınava giremicem.sen heveslenmişdim memur olurum diye.kolaybi sinavi vardı.artık hayırlısı Allahtan

yinede doktora bı sor derım belden belkı dırek %40 cıkar ama senın yasamını cıddı etkıleyen hareket kısıtlılıgı yaratn bısey değilse kolay oran vermıyorlar mesela benım kalp var bypaslıyım ve hala damarlarımda tınıklık var çok cıddı bır rahatsızlık ama % 30 verılıyor yanı burdan pay biç

arkadaşım bende iltihaplı romatizma yani romotoid artrit hastasıyım ve %40 raporum var ancak bu rapora sahipolmamın sebebi hastalığın bıraktığı sekeller yani sağ el bileğim tam ankiloz yani ölü hiç hareket kabiliyeti yok dizim,omzum ve ayak bileğim de yarı kısıtlı gözlerde de korneada incelme var. bir sekelin yoksa alamayabilirsin

Üst Alt