Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İltihaplı romatizma ve bel fıtığı ile hangi oranda rapor verilir?

Emre854

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar size bir şey sorcam bende 3 tane bel fıtıhı var 2 3 senedir onla uhraşıyom hastanede bel fıtıhından uhraşıyodum ama gecen doktoru dehiştirdim yeni doktorda intaplı romatizma ve guatır var dedi guatır ilacı aldım intaplı romatizma işine pek uhraşmadım bende üstüne düşmedim kimi abilerimiz raporu al dedi bense uhraşmak istemiyorum 41 ala bilirmiyim veya uhraştıhıma dehermi acaba bilgi verirseniz sevinirim

arkadaşlar rapor almak icin ne yapmam lazım bi bucuk senedir manisa celal bayar ünüversitesinde her ay kan veriyorum verdihi ilaclar pek işe yaramadı yarın TNF iyneye yazcak sanırım işimde biraz sıkıcı rapor alıp öyle burakırsam tazminatım alırım böyle tazminatsız cıkcam kısaca rapor nasıl alcam ne diyeyim doktora bunların rapor verme dedrdi yok bol bol kan almasını biliyor

Emre854
Normal oran gösteren sağlık kurulu raporu size tazminat hakkı doğurmaz, raporda çalışamaz ibaresi olmalıdır.

arkadaşlar bende Ankilozan Spondilit hastasıyım tnf kullanıyorum 3 aydır rapor alınırmı kimisi alınır diyo kimisi alınmaz diyor bilgi verirmisiniz

Üst Alt