Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İmam hatip lise 3 öğrencisiyim. Açık liseye geçsem 1 yılda mezun olabilir miyim?

mitnick

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
açık lise

Arkadaslar ben ımamhatıp teyım lıse 1 de sınıfta kaldım lıse 2 yı bu sene bıtırdım 3 e gectım ben seyı merak edıyorum herkese sordum kımse bılmıyo ben sımdı acık lıseye gecsem 1 senede bıtırebılme ıhtımalım varmı yardımcı olun lutfen ?

Açık lisede de kredili sistem mevcut. Bir senede toplam üç kez kayıt yenileme ve sınav oluyor. Toplam da 190 krediyi tamamlayan mezun oluyor.Sizin son seneniz kaldığı için alacağınız kredi düşüktür. Her dönemde 30 kredi alırsan bu da en az 25 dersi çalışmak demek. Bir senede bitirme şansınız var ama en net bilgiyi halk eğitim merkezlerinde alabilirsiniz.

Açık liseden mezun olman için gereken tüm krediyi, 1 senede alsan bile, 11. ve 12. sınıfta yüz yüze alan ortak dersleri var, onları 2 sene içinde alabilirsin diye biliyorum. Senin yapacağın en iyi şey, kendi okuluna git, açık lise ile ilgilenen müdür yardımcısına sor. Sana en sağlıklı cevabı o verir..

Üst Alt