Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İmamım. Görev yapamaz raporu verdiler. Ne yapabilirim?

garip_yolcu

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Değerli arkadaşlar ben imamim unv.hastanesinden anksiyete bozukluğu teshisiyle %30 oranında Imamlik yapamaz raporu verdiler bu raporla kurumuma veya başka bir kuruma basvursam ne gibi bir işlem yaparlar acil görüş ve önerilerinizi bekliyorum

merhaba.dikkatimi çektide bişey sorayım dedim.görev degişikligi isteyemiyormusunuz .dilekçe yazıp baglı bulundugunuz müftülükle konuşup başka iş yapamıyormusunuz.

Müftülüğün oyle bir yetkisi yok rapor muftuluk kanalıyla ankaraya gidiyor benim merak ettiğim de o nasil bir prosedürü var baska bir memurluga mi alırlar yoksa hizmetliye falan alabilirler mi

nasıl yok var yetkısı olmazmı

geri hizmetet alırlar senıııı

Genellikle masabaşı göreve atarlar. Ama bu tamamen kurumun inisiyatifinde. Kurum içi ilişkileriniz iyiyse, müftü hakkınızda olumlu görüş belirtirse, işiniz çok daha kolay olur.

Nasıl ki bir öğretmen aynı rahatsızlık sebebiyle geri hizmete alınıyorsa sizin için de aynısı geçerli olacaktır.Kurum içinde bir masa başı memurluğu olur genelde.

Üst Alt