Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İMC 105 akülü sandalye hakkındaki düşüncelerinizi yazar mısınız?

AnkaKuşu.

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar ben ilk defa akülü sandalye kullanacağım fiyatı ve koşulları uygun olduğu için İMC 105 almayı düşünüyorum ama sizin de fikrinizi öğrenmek istiyorum kullanım olarak nasıl sorunsuz dışarıda kullanabilir miyim her ne kadar şehirde olsam da yolların ve kaldırımların koşullarını biliyorsunuz düşüncelerinizi veya önerilerinizi paylaşır mısınız?

Ankara fuarına gittim özellikle 105 i inceledim çünkü onu arzu ediyordum hep ama beklediğim gibi çıkmadı araç, ayak koyma yerinin askısı sağlam değildi çabuk bozulurdu, çünkü ben ayaklık kısmına basarak arabaya biniyorum ve bu dayanıklı değildi, şahsen düşünüyorum kaldırımdan inersen akülerin yeri bir sure sonra bozulur. Bilmiyorum araba sağlam gelmedi bana. Ben siirtte yaşıyorum. Siirttin yolları pek ii değil çoğu yerde. Göze alamadım buralarda kullanayım

Baya eksiği var desenize ... Yanıtınızı için teşekkür ederim

Ben şuan easy life Lamira b modelini kullanıyorum çok memnunum. İnanın kaldırımlarda inip çıkıyom bununla. Çok dayanklı bi şasesi var ve aku yeri çok sağlam, kaldırımlardan inerken akusu yerinden oynamıyor v çok ii oluyor, hızı yükseltilebilirse ve far sistemi takılabilirse süper bi araç olur...

Sermax c 320 sl hakkında bilginiz var mı,,, yoksa Youtubede modeli yazıp o videoları izleyin derim, şuan bu aracı almayı düşünüyorum bakalım artık

Sermax c 320 sl videosunu bulamadım ama bir, iki sitede gördüm ön tekerler tümsekte filan sorun olmaz mı?

Güzelmiş sağlam hız ve firenleme iyi gibi amortisörüde sağlamsa işte bu diyebilirim

Benim de çok hoşuma gitti, özellikle ani fren sistemi ve hemen harekete geçmesi çok hoş. Fiyat konusunda araştırdım, izlediğğn sermax c320 sl ama bunlar stokta bitmiş, c320 l modeli kalmış farkı far sistemi SL serisinde var L serisinde yok. Fiyatı 6000 dedi bana Bi firma ama çok fazla dedim, adam fazlasıyla dedi bana. Dedim fiyat konusunda fazla söylediniz bu bni aşıyor. Dedim pazarlık payı yaparsanız sizi ararım sonra dedi knşrz.. Bakalım pazartesi olunca arayacam. Ama araç çok ii gerçekten, fazla vidası falan bişi yok bu da ne kadar sarsılırsa sarsılsın bozulmanın kolay kolay meydana gelmeyeceği anlamına geliyor

Kaldı ki imc 105 sandalyesinde far sistemi kumandaya bağlı değildi. Kumandanın arkasına monte edilmiş anahtar sistemiyle çalışıyordu.

Ben de bir araştırayım ama 6000₺ bana da tuzlu geldi ya devlet ödemesi yoktur galiba pazartesi görüşürsen beni de bilgilendirirsen minnettar kalıtım ustam

Üst Alt