Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İmc 502 aktif tekerlekli sandalye kullanan arkadaşlar var mı?

eski1i

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Fiyatı diğer ithal aktif tekerlekli sandalyelere göre oldukça uygun olduğu için almayı düşünüyorum fakat almadan önce kullanan arkadaşlar varsa yorumlarını ve deneyimlerini almak istiyorum. Ergonomik , dayanıklı ve kullanışlımıdır ? Kaç yıldır kullanıyorsunuz ? Herhangi bi problem yaşadınız mı ? Tekerlekleri çıkarıp sırtı katlayıp Araç içine alımı kolay olacağını düşünüyorum sizcede öyle midir ? Şimdiden duyarlı olup yazan kişilere teşekkürler ederim.

eski1i

Fiyat/kalite dengesi makul bir sandalyedir. Sürüşü iyidir.
Oturma derinliği azdır. Özellikle boyu uzun olanlar için bu bi handikaptır.
Tekerlekler açılı olduğu için kapı geçiş mesafesi uzundur.
Ön tekerlekleri sert ve küçüktür.

Teşekkürler Oturan Boğa .Sanırım İMC 504 almak daha mantıklı kambersiz olması ve amortisörlerinin bulunması dolayısıyla . Sanırım oda tek bedenmiş 46 :S fabrikayı arayıp sorcam 40 41 cm lik üretimi yokmu diye

eski1i

504 gereksiz teferruatlıdır. Ben çok önermem. Ne kadar sade o kadar iyidir.

Bir de genişliğe oranla derinlik çok azdır 504'de. Denemeden almak risk...

Imc sandalyelerini kesinlikle tavsiye etmiyorum. Sandalye 2. Haftasında karıldı ve tamiri yok. Bir yılı olmadan sandalye bikaç yeri kırıldı dökülüyor resmen. Kesinlikle tavsiye etmiyorum.

Bu imc nin ikamesi sayılabilecek Wollex W730 Aktif Tekerlekli sandalye nasıl acaba daha sağlammıdır ki ? Sandalyenin garantisi yokmuydu neden tamiri yapılamadı ?

Üst Alt