Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

IMC-80 FL Model Scooter kullanan var mı?

efe can

Üye
Konular
94
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar ımc-80fl scoder kullanan varmı aranızda
nasıl bir araçtır bu sağlamlık servis garanttisi sürüş konforu gibi araçla ilgili görüşleriniz nelerdir!

jp-80f10.jpg

Aksarayda bir arkadaşıma aldık hiç memnun değil senesi dolmadan ana kartında arıza yaptı ankarada servisi yok başka bir firmaya yaptırdık saolsunlar çözdüler sorunu motorlarıda aşırı ısınma yapıyor

Arkadaşınızın aldığı araç 80 fl scoodermiydi yani resimdeki araçtanm'ı idi

tam bilmiyorum ama sanırım araba imc den alındı

sevgili efecan evet aksaraysaki arkadaşıma bu ayacın aynısını aldık bin pişmanız üstelik ben de ankarada oturduğum için önermiştim ama servis agı kesinlikle yok firmada

teşekürler optimus bende ankarada servisi var diye güveniyordum!

arkadaşım bende siyahı var memnunum motooru çok kuvvetli dikkat etmen burada kalkışlarda kesinlikle seride kalkmıycaksın tavsiye ederim alıcak olursa yaşlı bir amcaya almıştık ama 1 hafta bindi şeker hastası olduğu için gözleri fazla görmüyür araç dada sıfır 2 yıl garantisi var uygun fiyatada verecek 3500tl verecek kendi 4750 aldı tavsiye ederim bana soracak olursanız

Murat kardeşim,aracın beyni ve motorları birbiri ile uyumlu olan her araç seri ve hızlı kalkış yapabilir motorlarında ayarsızlık olan araçlarda bu sorunu yapar manyetik ayarı yapılırsa düzelir birde aküleri motor gücüne uygun olmalı. imc 80 fl scooter araç bana 2 tane geldi aşırı motor ısınması ve beyin arızası tamiri yapıldı

ben 2 sene önce bu sukuturı almıstım ama hiç memnun kalmamıstım. aynasını sıkarken bile her ıkısıde kırılmıstı. dış aksesuarları son derece kalıtesiz plastıkden yapılmış. cafer kardeş basta olmak üzere imc personelı satıstan sonrada ilgi ve alakalarını hiç eksık etmediler ama ürün benım acımdan iyi bir ürün deildi. aküsü jel deil , 6 ay sonra teklemeye basladı , yılını doldurmadanda akü bitti. yenı gelen kedi göz üst modellerı gelmıs ıyıye benzıyor ama artık ben kendı adıma ımc ürünü kullanmam.

anlaşılan bu markadan memnun olmayan bi hayli fazla

Üst Alt