Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

IMC 802 veya IMC 803 scooterler hakkında görüşleriniz..?

bymoruk

Üye
Konular
50
Reaksiyonlar
0
İmc medikalden İMC 802 VEYE IMC 803 SCOTERLERDEN ALMAK İSTİYORUM BU SCOTERLERDEN ALAN KULLANAN VARMI DENEYİMİNİ OLANVARMI BU ŞİRKET GUVENİLİRMİ

imc medikal guvenilir bir firmamıdır

Mutlaka güvenilirdir... Önemli olan şey, almayı düşündüğünüz ürün sizin için uygun mu, fiyatı iyi mi, teknik destek konusunda ne vaadediyorlar?

bu araçlar 50 ila 60 km gidiyor,süratli ayrıca,sol tarfta bir düğmesi var ona basınca turba gibi oluyor,trafiktede rahatlıkla kullanılan bir araçtır...çok güzel bir araç ben tavsiye ederim...

arkadaşlar bu imc 802 ve 803 ü kullanan arkadaş yokmu sitede görüşlerinizi yazarsanız sevinirim....

bende merak ediyorum kullanan deneyimi olan yokmu araçların görünüşü güzel ama kalite ve teknik destek önemli

bir kardeşimiz imc den akülü scooter almı imc 803 motoru yanmış imc tam 1 ay serviste beklettikten sonra 850 tl karşılığında motoru yenileyebileceklerini söylemiş bu arada araç 4 aylık adam aldığına çoktan pişman olmuş ama ne fayda

ben imç almanı tavsiye etmem,biarkadaştan imç aldım skoteer.araç 1 hafta dahi kullanılmamıştı.araç satılsın diye vatandaş imç ye göndermiş,daha sonra satılmamış geri almış,baktık kargoda arka lambası kırılmış,koltuğu yırtılmış.ben aldım bimdim araca ertesi gün üst kartı yandı.imç deki teknik elemana söyledim aç bak dedi.açtım kart yanmış,kartı garantili yolladılar,hızında problem vardı,hız potansı değişmiş daha önce,sonra fren tutmadı baktık fren kablalarıda ekli,sonra motorda sorun oldu,bi baktık motorda değişmiş,imç nin motoru ndense meyra motoru olmuş.fren orjinal değil...aradık görüştük,teknik servisteki harun beye haber yolladık,1 aydan fazla oldu arayacak,daha bekliyoruz inşallah ararlar...birde diyorlarki garanti kapsamından çıkmış...neyse bide imç yi garnti kapsamından çıkarırız,ben buradan mustafa beye sesleniyorum,yukarda Allah var biraz insaf ilgi,alaka...he benmi Ben Selami Yalçınkaya 05075354334...

Ben kullandım ama etmem tavsiye büyük asansöre sığmaz yanısıra ağırza vs ayrıca scooter tavsiye etmem beklentilerini bilmiyom ama

tropy5 kullanmanı tavsiye ederim.ikinci 3000 ila 4000 tl arası temiz bulabilirsin.kardada güzel gider 3 tekerlekli amortiserli,kolay kolay kaymaz...

Üst Alt