Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İMC aktif sandalye aldım. Çok Pişmanım!

Konular
44
Reaksiyonlar
13
İMC 501 model aktif tekerlekli sandalye aldım çok pişmanım.
Daha 1 ayı dolmadan ayakçalıklar kırıldı ve tamir etmesi çok zor çünkü kaynak tutmuyor.
Sandalyenin ana gövdesini tutan vida 3. ayında kırıldı ve şans eseri rampadan indikten sonra kırıldı. (Rampadan inerken kırıldığını farzedin vay halime). Vida sandalyenin katlanan kısmını birbirine bağlıyor ve ana gövdeyi tutuyor. Sandalyenin ayakçalıkları 2. kez kırıldı ve artık hiç kaynak tutmuyor. Sadalyenin tekerlekleri zor takılıp sökülüyor.
Not: Sandalyenin taşıma kapasitesi 120 kg. ben taş çatlasa 70 kg'yim.
İşe giderken mecburiyetten bu sandalyeyi kullandığım için gerçekten her kırıldığında beni mağdur etti.
KESİNLİKLE TAVSİYE ETMİYORUM UZAK DURUN

Tam da imc aktif sandalyelere bakarken yazınız denk geldi, zaten çok endişelerim vardı alıp almama konusunda, kullanan birinden bu denli olumsuz yorumlar duymuş olmak bakmaya bile gerek olmadığını gösteriyor..
Bu nedenle teşekkürler...

Bende kullanıyorum gerçekten ilk aldığımda çok problem yaşadım. Halada memnun değilim bende tavsiye etmem.

yani fıyat-performans meselesi...
tipi aktif dıye çöp bı sandalye almaktansa ottobock intro yada invacare in giriş model bı sandalye tercih edılmeli yada vucut ölçulerıniz tr standartındaysa 2.el bı aktıf alınmalı bence
aktif diince akla tilite,top end , panthera sunrise markaları boşuna gelmiyo akla. e-bayde 2010 modellerın bıle ılanını görebılıyosun, 6 yıllık sandalyeyi adam satıyo.. düşün ne kadar taş:cool:

@Cloud.

ben geçtiğimiz sene ottobock ventüs model sandalyede aldım ve ilk denemeyi ev içersinde yapıp test etmek istedim aldığımın 2. günü sandalyede ciddi anlamda sorun çıktı.. aldığım firma ile görüşünce servise gönderdik ve bana 2. gününde sorun çıkarıp servis yolunu tutan sandalyeyi almaktan vazgeçtim zoraki firmaya geri iade ettim..
8 senedir ottobock intro manuel kullaniyorum hiç sorun yaşamadım halbu ki geri iade ettiğim sandalyenin çeyrek fiyatı :)

aynı benım yaşadım sorunları yaşamısın orta gobekden vıda kırıldı ayaklıkların kaynak kırıldı teker zor cıkıyor bende ımc almısdım

Üst Alt