Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İmmün yetmezliğine rapor oranı veriliyor mu?

Vahdettin

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
İmmün yetmezliği nedeniyle 21 gün de ilaç kullanıyorum rapor alabilir miyim? alınırsa % kaç olur. Raporlar listesinde yok..

geçmiş olsun kullandığınız ilaçlara bağlı.ilaçlaınız raporluysa % barajını başka rahatsızlığınız varsa tamamlıyabilirsiniz.Benim otoimnun hepatit şiddetli kronik evresinde dahiliye dr u hastalığı yeni duyduğundan hiç oran vermedi 2013 de,yıl 2018 ben iyileştim ilaçları bıraktım her an tekrarlama ihtimaline % 15 verdiler.

İmmün yetmezliğe rapor

İmmün yetmezliği nedeniyle 21 günde 1ilaç kullanıyorum. İlaç raporlu..raporu sadece üniversite verebiliyor.octagam 10 g 200 ml diye bir ilaç... İlaç Ömür boyu verilecek. Aynı anda 3 şişe alıyorum. 1şişe 5.000 TL..aynı anda antibiyotik raparlu 'azomax' kullanılanıyorum.. akciğer de sıkıntı lı symbicort kullanılanıyorum.%40 rapor alınabilir mi

Rahatsızlıklarınız riski yüksek ömür boyu kontrol gerektirir.Kronik hastalıklarda çok yüksek vermiyebiliyolar ama akciğerle ilgili herhangi bi hastanede sft testinde röntgenle oranlarda hastalık derecesinden bunu öğrenebilirsiniz daha sonra heyete girersiniz.

verilmiyor dostum bende aynı ılacı kullanıyorum.

Üst Alt