Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İmza Kampanyası : 2022 Maaşlarında Muhtaçlık Sınırı Kalksın

Kardeş ben yukarıdaki linke tıklıyorum tıklıyorum ama açılmıyor...!

Sadece ihtiyacı olan insanlar faydalanmalı. Adil bir muhtaçlık sınırı olmalı. Ben memurum güzel bir maaşım var, sadece engelliyim diye devletten destek isteyememki. Gerçek ihtiyaç sahiplerini korumak için adil bir sınırlama yapılmalı.

daha tamanlanmadı mı bu:confused:..
başlıgı degıştır 2015 ekpssde 100.000 kışı alınacak de bak kaç kışı bakıyo bızım mıllete bu yakışır aynen devam.:mad:

Her sene kontrol yapılıyor, insanlara eziyet yapılmamalı , bu kontroller 5 senede bir yapılmalı.

Bende imzaladım kardeşim ama bu hükümet olduğu sürece fazla iyimser düşünmeyin derim,sonra hayal kırıklığı yaşarsınız.

gul38

Kardeşim şimdi şöyle bir durum var. Bu 2022 olayı çıktığından beri Memur olan adam zaten alamaz diye biliyorum ben. Memurun aldığı maaş gayet güzel.
Fakat burda elden ayaktan düşen veya başka bir özürden dolayı çalışamayıp 18 yaşını doldurmuş reşit bireyler anne ve baba üzerinden gelirleri sayılıyor. Mesela evde 3 kişisiniz 1 kişi engelli fakat baba veya anne emekliyse o kişiye maaş bağlanmıyor. Ve garip olanda 280 lira gibi komik bir muhtaçlık sınırı belirlemişler. Umarım anlatabilmişimdir.

Umudu olmayan arkadaşlarda imzalamaya devam etsin. Önce imza sitesinde üst sıralara çıkalım zaten sonrasında site üyeleride görüp imzalar...

Sergen kardeş bende zaten karşı değilim adil bir sınır olmalı, hiç sınır olmamasına karşıyım. Mesela oranlar belirlenirken asgari ücret üzerinden değil en yüksek memur maaşı üzerinden orantı kurulabilir. Hani diyorumki kampanya sınırlama kalksın şeklinde değilde makul orandan yapılsın şeklinde olsa daha sağlam temelde ilerler. Bende öğrencilik zamanımda aldım 2022, kitap parama harcardım, atama yazım gelince kesilsin diye dilekçe verdim. İnşallah devletimiz birgün o güce gelir ve tüm engellilerine çalışabileceği işler verir kimseye muhtaç etmez.

Üst Alt