Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İnce sesleri duyamıyorum! Ne yapabilirim?

jurnal57

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
merhaba arkadaşlar 27 yaşındayım silah atışında sağ kulağım sabaha kaddar çınladı ertesi gün 2 serum yedim yedim 15 günlük ilaç tedavisi verdiler ve 5 günümdeyim ama sağ kulağım ince sesleri duymuyor varmı bir çaresi veya bir cihazı

bunu acil isitme cihazlari bolumune yazsaydiniz Mehmet bey gorseydi yada ona ozel mesajla ilaclarinizi filan yazarak danisiniz is acil gec kalmayin hiperbarik oksijen tedavisi isinize yariyabilir

Silah patlaması kulakta kalıcı işitme kaybı ve çınlamaya neden olabilir.
Düğünlerde, kutlamalarda atılan silahlar, sadece "yanlışlıkla" insanları öldürmekle kalmaz, silah atanın kulağını da çınlatır!..
Silah patlamasına bağlı işitme kaybı askerler arasında da çok yaygındır. Askeride tıkaç kullanılsa, bu problem çok büyük ölçüde engellenebilir.
Kutlamalarda yapılması gereken tek şey ise: Silah atmayacaksınız!...

Mehmet bey arkadaş çaresi var mı diyor.Sağır olmamak için ne yapılması gerektiğini sormuyor.Çare dışında herşeyi yazmışsınız..:D

Silah patlamasına bağlı oluşan işitme kayıplarında maalesef genellikle düzelme olmuyor.
Yani silah patladıktan sonra -tedbir alınmamışsa- iş işten geçiyor.
İşitme cihazı denenebilir ama o da her zaman faydalı olmuyor...

Üst Alt