Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İndirime uygun sedan dizel araç önerisi olan var mı?

SelinHanım

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Herkese merhabalar. İndirim kapsamına giren (1.6 yı gecmeyecekmiş diye duydum ben) sedan araç tavsiyesi istiyorum. toyota corolla skoda octavia Honda civic aklımdakiler. Bilenler yada başka ekleyecek olanlar? Bagaj hacmının de en geniş olmasından dolayı octavia geliyr bana ama emin olamadim?

Skoda Superb, VW Passat-Jetta, Ford Mondeo, Opel Astra modelleri de var. Sedan şart değilse bir yığın model daha önerebilirim.

bagaj olarak en genişi süperb 3 kişi yan yana uyuyabilir öyle geniş bagajı var zaten passatla süperb arasında kalsam bile süperb alırım bi bakın derim

SelinHanım Yanılmıyorsam Skoda Superb yılın otomobili seçilmişti ..

Bu videoyu izlemenizi öneririm ..

Bütçen ne kadarki araba cok sen paradan haber ver:)

Araba çok farkındayım,o yüzden öneri istedim. Verdiğim 3 örnekten de bütçem aşagı yukarı bellı zaten anlayan anlar 😉

Bagaj hacmi olarak octavia ve superb (fiyat daha yüksek) büyük evet ama dsg şanzımanlı bir araç alacaksanız 2 kez düşünün bence.
Sonuçta 5 sene satamıyorsunuz.
Birde superb verecek paranız varsa birde renault talismana bakın derim, tank gibi araba :)
Yeni megane sedan da olabilir.
Arkadaş E-180 demişte o kadar para verebiliyorsa indirimsiz 320D alsın, 10 numara araba :)

SelinHanım

öncelikle hayırlı olsun alaçağan araç için.
engellilere verilen hak 1,2 ile 1,6 arası olan tüm araçlardır. 2,0 yeni araçlar engellilere uygun görülmemektedir. sedan kasalı araç alıcaksanız benim önerim honda civic dir. fakat honda civic parçaları pahalıdır bütçede sıkıntı yaşayabilirsiniz. toyota ucuzdur ama toyota geçmiş dönemlerde bir çok engelli olan kardeşlerimizi mağdur ettiği için engelli olan kardeşlerimize pek önerilmemektedir. bu mağduriyetler dolayı yanlış hatırlamıyorsam buradada paylaşım ve duyuru yapılmıştı. belirttiğiniz araçlardan bütçe olarak en ideali skoda dır. diğerlerine göre parçaları ucuz ve mazot az yakmaktadır. bunun dışında bütçe önemli değil derseniz size önerim honda civic ve volvo s60 ve seat leon bütce önemli derseniz dacia-renault-huyuldai-skoda bagaj olarak volvo s60 honda civicten daha geniştir.

sedatgedik tsk edrm. Corolla dunyada en cok satıs yapmak aracmıs. Ama yakıt ve bagaj hacmı olarak skoda yi oneriyorlar. Aslında almısken iyi bir sey almak lazm ama 5 yıl satamayacagın bir araca da o kdr para baglamak ne kdr dogru! mamijunior gonul range rover isterdi tsunami_

SelinHanım

evet corollanın bir hedefi var o konuda haklısın ama malesef tertibatta bir çok engelli kardeşlerimiz mağdur olmuştu o yüzden. skodanın bagaj hacmi litre olarak corolladan daha fazladır.

skodanın hacmi:Bagaj bölmesinin özellikleri büyüleyici: 568 litre, arka koltuklar yatırıldığında ise 568 / 1.530 litre hacim. Å*koda Octavia, büyük bir aile için yeterli miktarda bagaj kapasitesini kolaylıkla sunabilmektedir.

corolla: 4620 mm uzunluğa, 1775 mm genişliğe, 1465 mm yüksekliğe ve 2700 mm'lik aks mesafesine sahip olan yeni Corolla, tüm versiyonlarında 452 litrelik bagaj hacmi sunuyor.

Neden büyük bagaj istiyorsunuz ?
Hemen hemen bütün sedanlara tekerlekli sandalye zaten sıgar.
Civic in bagajı biraz ufak o kadar geri kalanlar için yeterli bence.
Birde şu araba kötü bu araba kötü demek biraz basite kaçmak oluyor.
Her araba arıza çıkarır unutmayın, isterseniz 500 bin TL verip mercedes alın.
Ama göz göre görede kronik sorunları olan araba almayın.
Parçası pahalı demek yerine kaç bin km de bakım oluyor ve kaç paraya yapıldıgına bakın.
Mesela ben o dertten muzdaribim :mad:

bende 2011 civic sedan var bende tekerlekli sandalye kullanıyorum gayet rahat sığıyor he bugün araba alacak olsam civic ne alırım nede tavsiye ederım aynı motoru 3 kasada aynı halıyle devam ettiriyorlar yakıt düşmedi yenilerde şuan benzin 4,800 uzun yolda 35 krş yakıyor şehir içide 1 liraya kadar çıkar araba kullanımına göre araç 5 yılı doldurdu değiştirmeyı düşünuyorum şu sıralar kafamda passat comfortline var benımkıne oran 3 litre az yakıyor 100 kmde veya bmw 318i veya 320i bence yılda 15 bin üstü km yapamıyorsanız dizel araba almayın

Size tafsiyem araci denemis olarak soyluyorum yeni megane gercektende hem motor hemde sanzuman olarak cok guzel dikkate alin

Arkadaşlar ve siz Honda demişsiniz ama Honda'nın dizeli yok ki? Dediğiniz arabaların içinde en mantıklısı skoda dır. Başka tavsiye isterseniz ford focus 1,6tdci veya hyundai accent blue 1,6 drci yada nissan qaskai 1,5 dci önerebilirim..

Üst Alt