Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İndırımlı arac fıyatı ve normal fıyatı herkez aldıgını yazabılır mı lutfen?

ahmetcann

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Arkadaslar,bayilerde dolandiriliyoruz herkez Ne kadar indirimden faydalandi arabasinin markasini Almis oldugu Bayiyi falan yazabilir mi Lutfen bu konida birbirimize yardim edelim.

Öncelikle araba alacağınız bayi ile iyi bir pazarlık yapın en sonunda ÖTV indirimi alacağınızı söyleyin o zaman fiyat daha uygun olur en başta söylerseniz zaten indirimli alıyorsunuz diyip pek fazla pazarlık yapmıyorlar.

WV Jetta 1.2 TSİ DSG için aldığım fiyat 45-46 arası

honda cıvıc elegans eco 1.6 lpg çıkışlı otomatik 48.400

birkan01;

Böyle bir davranış hiç ahlaki değil. Onlara ne ki alacağımız indirimden. Sanki o indirimi kendi ceplerinden yapıyorlarmış gibi...

Bizim yapabileceğimiz bir şey değil bana da böyle tavsiye geldi önce pazarlık yap vergileri zaten devlet almıyor ordakilerin cebine giren çıkan bir şey yok sonuçta ama gelde anlat

birkan01;

Bu fiyat hangi paket için aldığınızı paylaşabilirmisiniz bende 2010 Civic var yılbaşında değiştireceğim için araçtırma yapıyorum.
Selamlar

ALACAMLI: Comfortline paketi için aldım fakat şuan siteye baktığımda fiyat listesi yeniden güncellenmiş fiyatlarda değişim olablir

Üst Alt