Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İndirimli internet tarifesinden yararlanmak için iptal ile arası 3 ay olmalıymış!?

cemil47

Üye
Konular
21
Reaksiyonlar
4
çok değerli arkadaşlar ttnet bağlantı çekmiştim 69tl+20tl telefon kapalı olduğu halde top89tl heray bana faturalandırıyordu zıkım zehir olsun miletin kanını emiyorlar kalktım aboneliğimi iptal etim arkadaşlar duyduğuma göre engeliler için engeliler internet tarifesi daha indirimli veriyorlarmış zanedersem bunun için raporuyla beraber baş vuruda bulunuyor ama telekom bayiisine gitim durumumu anlatım eğerki ttnet aboneliğini iptal etmiş isen ancak arada üç ay sonra baş vuruda bilirsin şayet kendi ismine abone olacaksan şimdilik alamasın doğrumu değilmi tam olarak bilgi sahibine değilim konum ile ilgili beni aydınlatırsanız çok sevinirim herkese yi günler dilerim

Oturduğunuz yerde Superonline fiber falan varsa ona bakın, Telekom'la uğraşmayın derim. En azından gerektiğinde karşınızda muhatap bulursunuz.
50 mbps Superonline fiber internete 74 TL ödüyorum.

Üst Alt