Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Infiniti Q30 almak istiyorum. Bu araba hakkındaki düşünceleriniz nedir?

hocaoglu21

Üye
Konular
31
Reaksiyonlar
0
Merhaba Arkadaşlar, infinity q30 almayı düşünüyorum premiyum paketi 109.000 liraya ötv siz fiyat verildi anlastik ama daha faturayı kestirmedim. Yorumlariniz benim için çok değerlidir. Selamlar.

Araç süper bende çok beğeniyorum görünüşünü ama özellikleri bilmiyorum açıkcası servis bakım fiyatlarını araştırdınız mı nasıl yüksek mi? 3008 e baktınız mı oda tam donanımlı.

hocaoglu21 Hocam dediğiniz araba gayet hoş güzel bir araba fakat arabayı almakla bitmiyor sonuçta bunların bakımları var [FONT=sans-serif]infinity'nin bakımları da oldukça pahalı, herhangi bir arıza kaza vs.. olursa oldukça yüksek bir meblağ çıkar kasko karşılıyor orası ayrı ama karşıladığı kadarını da arabanın hasar kaydı olarak işliyor.

[/FONT]
[FONT=sans-serif]Ülkemizde [/FONT][FONT=sans-serif]infinity markası daha çok lüks araçlar yaptığını ve pahalı olduğunu düşündükleri için satış piyasası durgundur. [/FONT][FONT=sans-serif]5 yıl sonra arabayı satıp yeni alayım diyeceksiniz haliyle [/FONT][FONT=sans-serif]infinity marka aracı kolay kolay elinizden çıkaramazsınız. Tabiki de her aracın bir alıcısı vardır fakat bir Mercedes A serisini 1 haftada satarsanız [/FONT][FONT=sans-serif]infinity Q30'u 1 ayda çıkarırsınız hele bir de hasar kayıtlı olursa elinizden çıkarmanız oldukça zor olacaktır.

[/FONT]

Araç full mansion
birkan01 bayi ikinci elleri alıyormuş bir ayda 25 tane ikinci el satmış. Servisi nissan servisleri ile anlaşmalı. Araç gayet güzel ve donanımlı audi a3 ve infiniti q30 arasinda gidip geliyorum.

hocaoglu21 Bayi her türlü aracın 2. elini alır zaten ama dışarıda 100 bine satacağın arabayı bayiye 80 bine satarsın bayi onu alıp 100 bine satar :) kendin satarsan 100'e satarsın ama süresi uzar :)

Mini Cooper Countryman'a bakmanı tavsiye ederim güzel araç :)

merhaba bence imkanınız varsa önerebileceğim araç yeni nissan jeepleri suzuki vitara ya da mini cooper countrymana bak derim

Benim ilgimi Honda Civic HB çekiyor ama CVT vites bizi ne kadar kaygılandırmalı bilmiyorum.

Audi A3 mü? Infiniti Q30 mu? Ikisinden biri için bugün karar vermem gerekiyor .

Infiti al hayirli olsun sonra buraya yorumlari yazarsin bizde tecrube ediniriz...

hocaoglu21

Periyodik Bakım fiyatlarına baktınız mı ne kadar? o da önemli cidden karşılaştırın bi isterseniz ? Bende i 30 var dizel otomatik 3 yıldır hiç üzmüyor yormuyor en ful en dolusu .

hocaoglu21

INFINITY o zaman süper hem suv hemde şık Allah kaza bela vermesin hayırlı olsun

Bakım maliyetleri için bayiyi arayıp sor istersen ama bi passat tan fazla değildir kanımca.
Git bak incele, eğer gönlüne yatarsa bence hiç kaçırma.
5 sene sonra kimin ne olacağını kimse bilemez, anını tadını çıkarmak lazım...

mansion teşekküler arkadaşım. Teşekkürler arkadaşlar. Düşünceleriniz benim için kıymetli demiştim. Q30 alacağım. Inşallah herkese nasip olur.

hocaoglu21

Rica ederim. Bu arada bu ötv siz hali 70.000 TL mi , 90.000 TL ye kadar artık araç alımı yapılcak mevuzusu vardı o 2018 de mi yürürlüğe girecek ki sen de etkilenmeden hemen işlemleri halet bence.

Aldın mı kaça aldın? Fiyat ne kadardı kaça düştü?

Üst Alt