Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İng Bank Destel Elemanı çalışma koşulları ve özlük hakları..?

• Konbuyu başlatan yıldzz
  • Başlangıç tarihi
Y

yıldzz

Merhaba,
Dün ing bank destek elemanı pozısyonu için arandım bu hafta içi görüşme için tekrar arayacaklarmış yalnız bu pozisyonla ilgili pek bilgim yok.
Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirlermi nedir ne degildir ne iş yaparlar maaşları nasıldır.
Şimdiden teşekkürler.

Onuyap bunu yap çay getir arşiv yap kılasmanyap yıldız çorabım kaçdı bana çorap alırmısın vs vs

EN İYİ İHTİMALLE 1450 BURUT YANİ 1100 1200 ARASI MAAŞ MULTİNET ÖZEL SAĞLİK SİĞÖRTASI ODA SENDENKESİLİYOR VERİRLERSE PİRİM AMA SANMAM BİZİM BANKADA YOK

Bende deniz banka gitdim sıvav yaptı geçtim mulakatdan geçdim egitime başlıcama ama maşş konusunda bilgi vermiyolar ama asgari ücre veriyolar galiba

Mulakatta neler soruluyo peki ilk defa giricem hic bir sey bilmiyorum henüz :(

Ing bank sadece maaş veriyo düz maaş ikramiye pirim yoktu 4 sene önce ordaydım

Ben yaklaşık 3 yıldır genel müdürlüğündeyim şube de olmanın genel müdrlük calısanlarına göre cok dezavantajı var mesela terfi

sen ne alıyorun arkasım şimdi deniz bankkın sınavdan geçtim egitim başılıcak gidimi gitmini kararsızımm

evet fakat şubede olsaydım bu şansım olmazdı sanırım

Anladım. İlk başladığınızda asgari ücretmi alıyodunuz. Kusura bakmayın çok soru soruyorum ama gercekten hiç bir sey bilmiyorum. Pişman olmak istemiyorum sonrasında.

Estağfurullah asgari ücret derken 1100 tl birşey oluyor ortalama.pişmanlık konusuna gelince benimde zaman zaman bu ücrete çalışılmaz gibi düşüncelerim oldu fakat sabretmek ve çalısmak en önemlisi sorımluluk almak sizi farklı yerlere getirebilir.

BU ARADA RAHATSIZLIĞINIZ NEDİR ?

......

Çok teşekkür ederim. Evet herseyin başı sabır zaten. Hayırlısı artık daha aramadılar bekliyorum

Sağ bileğim dönmüyor. pek bi engel teşkil etmiyo benim için. Sizin ?

alp_karak

Çalışma saatleri sabah 9 aksam 6 dydı dimi ?

Son düzenleme:
:) evet 9:00 - 18:00

bu arada ben şükürler olsun diabetliyim hastalığımdan bir rahatsızlıgım yok :)

Üst Alt