Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İngilizce ve Matematik olmayan bir üniversite bölümü var mı?

pasini

Üye
Konular
50
Reaksiyonlar
0
kamuda hizmetlıyım yıllık ünüversite okumak istıyorum.matematık ve ıngılızce olmayan bir bölüm varmı acaba...yardımcı olabılırmısınız...

açıköğretim mi?
verdiğim linkte en aşağıda bölümler var, bölümlerin üzerine tıklarsanız dersleri görebilirsiniz. İngilizce hepsinde vardır mutlaka zorunlu ders olduğundan. bu arada açıköğretim yüzde 40 ve üzeri raporu olanlara ücretsiz unutmayın. kayıt yaptırırken raporunuzun bir örneğini de vermeyi unutmayın.

https://www.anadolu.edu.tr/acikogretim/acikogretim-sistemi/acikogretim-sistemi-1

evet kardeşim açık öğretım .raporum var ama en kolay bölüm olsun çünkü yaşımız 40 üzerı kafamız kaldırmıyor artık ders ...teşekkür ederım.

kardeşim veb tasarımı ve kodalama dıye bır bölüm var matematıkte yok ıngılızcede uyarmı acaba bana bılgınız varmı

ingilizce var olmaz olur mu? diğer dönem derslerine bak yabancı dil yazıyor.
programla konusunda ne biliyorsun? birde sosyal ağ analizi diye bir ders var, analiz duyunca benim aklıma matematik gelir ama zor değildir varsa matematik ders içeriğinde,önlisans bu yani 2 yıllık.

yaşı fazla dert etme sınavlar zaten test, yanlış doğruyu götürmüyor zorlanmazsın açıköğretimde

2 yıllık adalet uygun bence ezberin iyi ise

pasini Açık öğretim de önlisans okuyacaksan ev idaresi ya da halkla ilişkiler ve tanıtım okuyabilirsin, arkadaşımızın dediği gibi her bölümde var zorunlu derstir ingilizce.

halkla ilişkiler de uygun evet Life in dediği gibi. birde burdaki programlarda uygulama olmayanları seç, çalışırken sorun olabilir. tablodaki teorik/uygulama yazan yerde 3+0 yazıyorya mesela 0+3 olursa uygulama var ve ders devam zorunluluğu var yani gitmek zorundasın. bunlara dikkat et

kardeş hepsınde 3+0 yada 0+3 var teorikmi hespı yanı bana uymazmı...

3+0 lar teorik yani evde ders çalışıp sadece sınava gireceksin
0+3 yazanlar uygulama, yani devam zorunluluğu olan, derslere girmek zorundasın, çalışırken zor olur izin alman ondan söyledim
uygulamalar genelde elektrik elektronik bunlarda olur.

3+0 gibi bu şekil yazanlar olsun derslerin hepsi (3+0 i örnek gösterdim)

bilmediğim kim bilir ne haklarımız var :(

@qozgurluk

bilmediğim kim bilir ne haklarımız var :(

genel sosyal hayatın içindeki haklarımızın yazılı olduğu bir yer var mı :)

ozgurluk

teşekkürler

[FONT=arial black][FONT=arial]gönderdiğiniz link de ki bu madde değişim geçirmiş olabilir, yada kısıtlamalı olabilir. engellilere deniz otobüsü %30 indirimli olarak başıma gelmişti.[/FONT]

TCDD ve Deniz Yolları

Devlet Demiryollarına ve Deniz Yollarına ait şehir dışı seferleri ücretsizdir. "Ağır engelli" ibareli raporu olanların bir refakatçisi engelli kişi ile beraber olmak şartıyla ücretsiz ulaşımdan yararlanır.
Not: Ücretsiz seyahat hakkı için Sosyal Hizmetler İl Müdürlüklerinden alacağınız Engelli Kimlik Kartı geçerlidir.[/FONT]

Üst Alt