Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İnmemiş testis ile askerlik yapma..?

Kakaleyte

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar iyi günler ;

doğumumdan itibaren inmemiş testis sorunum var , ameliyat oldum bulamadılar , üreme fonksiyonlarında ölçümde sıkıntı yok. Fakat yumurtalıkları tutan liflerde zayıflık var acemilikte gittim ama işlem yapmadı doktor sadece ultrason ve MR işlemi yaptırdı.

Usta birliğinde revire cıkıp sevk almak istiyorum fakat insanlar cahil ve dalga konusu olabilir diye de korkuyorum. Ayrıca hastaneye cıkınca da rapor alabilirmiyim bilmiyorum. MR sonucum ve ultrason sonucum var. Bana yardımcı olabilirmisiniz bu konuda ne yapmam gerekiyor...

Kakaleyte

Aşağıdaki durumda muafiyet verilmez.

MADDE 41
A) 1. Kişinin çalışma gücünü bozmayan, şekil bozukluğu yapmamış ve endokrin salgılarda herhangi bir belirti vermeyen iç salgı bezlerinin hastalık veya hafif derecedeki arıza ve sekelleri (gecikmiş puberte, infertilite, tedavi ile düzelmiş hipogonadizm, kriptorsizm ameliyatlısı, erkek ve kadın menopozu, fonksiyon ve şekil bozukluğu yapmamış basit guatr, ötroit nodüler guatr, jinekomasti, meme şekil bozuklukları ve benzeri).

Üst Alt