Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İnşaat mühendisliği için EKPSS'de tahmini kaç kadro açılır?
Merakımdan soruyorum, Normal KPSS ile alakanız yok değilmi ? Branşta 52. sıradayım demişssiniz, engelli raporu bulunan inşaat mühendisleri arasındamı bu sıradasınız ? İnş atanırsınız kardeşim
ilk defa bu yıl ben girecem ama nasıl bir yol izlenecek çok bilgim yok.en sen alımlar kaç puanla kapandı ve bu yıl atanma şansımız nasıl olur bir bilginiz var mı?
76 puanla ben de 3. Atamada deneyeceğim şansımı, 2. Atama olmadan önce 25. Sıradaydım inş. Müh.ler arasında. Ama hala 25 olarak gösteriyor, güncelleme yapılmadı sanırım 2. Atama sonrasında. 20 kişi atandı 2. Atamada, ona göre hesaplayın sıranızı. 20 kişi sıralamadan düşün yani.
sabah baktığımda branş sıralaması güncellenmişti, şimdi ise ais.osym.gov.tr de branş bazında sıralamalar tamamen kaldırılmış. kontrol eder misiniz sizde de aynı sorun var mı?
Aynen hocam, ilk defa giriyorum 2016 normal kpss ye girmiştim 83 puan almıştım bi sonuç yok. Bu sınavda Türkçede naptım kestiremiyorum mat da işlem hatası yoksa hepsini yaptım gk de 22-24net arası gelicek sanırım. Senin nasıl?
@calientex hocam sizin durum bir hayli iyiymiş umarım gönlünüze göre olur. ben de aynı şekilde türkçeyi kestiremiyorum matematik 14 ama gk de tarih ve coğrafya çok kötüydü. gk anca 15 gelir. ben de ilk defa girdim bu sene hayırlısı artık.
@asdqwe111 hocam umarım beklediğinizden çok çok yüksek bir puan alırsınız. Gözlemlediğim kadarıyla kadro sayıları epey bir düşük inş sayılarda bir değişiklik olur ve hepimiz atanırız.
Arkadaşlar ben de ilk defa bu sene girdim. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun. Bir whatsaap grubu kurmaya ne dersiniz? Inşaat mühendisleri olarak birbirimize yardımcı olabiliriz.