Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İnsan hem atipik psikoz ve hem de asperger sendromu olabilir mi?

kadir0612

Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
insan hem asperger hemde atipik psikoz olabilir mi ben atipik psikoz hastasıyım aspergerde oldugumu dusunuyorum çünkü ben asperger sendromunun belirtilerini okudum ve bütün belirtiler bende var şimdiden cevaplarınız ıcın tesekkur ederm

kardes apitik psikoz banada katti doktorda hangi ilaci kullaniyorsun

risperdal 3 mg ve arifay 10 mg kullanıyorum

Atipik Psikoz ile birlikte Asperger Sendromu beraber görülürmü?

Ben çok zekiyim. "Bu dünya" için değilde "öbür dünya" için beynim çalışıyor. Bu dünya için hiç plan yapamıyorum, hiçbir zaman olmuyor. Öbür dünya için çalışmaktayım ve bu yönde aklımı kullanmaktayım. Aklım var bu yönde ve sürekli hüzünlüyüm. Benim bu yönde bilincim açık.

Son düzenleme:
kendinizi nasıl adapte ettiniz öbür dünya için

Ham maddesi "hüzün" arkadaşım. Artı kendimi yalnızlığa alıştırmışım, "sonunda" VE "sonuçta" birgün yanlız kalacağız. İnsanların beni tanımaması için uğraş vermişim. Kendimi "saf" olarak görüyorum bir bebek gibiyim. Biliyorum bu dünyanın bir "sonu var". Ne zaman öleceğimiz belli değil ama heran öledebiliriz. Böyle bir yaşam sürmek benim "kaderimmi" yoksa benim seçimim mi onu bilemiyorum.

@kadir0612

Teşhis konuldumu hastalığınıza? Test yaptınızmı hiç Asperger Sendromu için.

Üst Alt