Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İnsan ilişkilerinde sorun yaşıyorum ve bu beni çok yoruyor!?

fringe

Üye
Konular
47
Reaksiyonlar
1
insanlarla sorun yaşıyorum,ama hiç belli etmiyorum. her şeyi içimde yaşıyorum.herkese karşı son derece saygılı davranıyorum.bu beni yoruyor.

Çok fazla düşünmekten yoruluyor insan.Ama bu düşünceler gereksiz ve negatif düşünceler ve bir türlü beynini rahat bırakamıyorsun.Çekim yasası denilen bir şey var.Sen ne yaparsan yap evren senin için çalışır.Negatif şeyler düşünürsen negatif şeyleri çekersin.Bu senin için zor biliyorum ama pozitif düşünmeye çalış.Yorgunluğu bir diğer sebebi de ilaçlar olsa gerek.

hastalıktan oluyor o durumlar zaten o durumları yasamasan hastalıktan kurtulursun paranoyada yapıon cunku tanında paranoıdlık var. Bende de takıntılık vardı ama aştım işten atılma korkum vardı sımdı asil memurum işimide yapıom allaha sukur onlarıda aştım ılacımı duzenlı kullanıom memnunum sade yorgun ve uykulu oluom tek sorunum bu.

Saygılı olmak güzeldir ama fazlası zarar. Çizgi çekmek çok önemli eğer herkese herşeye çizgi çekersen ve kendi dünyanın merkezine kendini koyarsan daha az üzülürsün. Kimseye çok saygı gösterme bu göze batar dikkat çeker. Herşey yolundaymış gibi davran ve hayatını maksimum alabilceğin verimde yaşa. Kimseye derdini anlatma kimseye bağımlı olma gereksiz yere kimsenin peşinde olma çizgi önemli.

Bazen olsa yine iyi idare eder insan çok zor oluyor belki de kolay elden birşey gelmiyor.

fringe işte bizde akıl veriyoruz güya dışardada bana akıl veriyolar ama herkesin sıkıntısı kendisine zor işte. Ama seninkisi biraz daha çaba ile halledebilcek birşey gibi geldi bana. İşyerinde yaşıyosun bunları anladığım kadarıyla. Sana yemin ediyorum bikaç sene öncesi işyerimdede aynılarını ben yaşadım yaşıtlarıma abi dediğim falan bile oldu. Gerçi yaşını öğrenmeden abi demiştim öyle kalıyodu değiştirmiyodum rezillik. Şimdi mesela yeni bi işe girsem aynı hataları yapmam. Atıyorum mola mı verdik gidip hemen birinin yanına oturmam kendi halimde takılırım bana gelen gelsin.

@fringe saygılı olmak nazik olmak çok güzel bir şey ancak bizim toplumun çoğunluğu cehaletten midir nedir bilemeyeceğim bunu eziklik ,pısırıklık olarak algılıyor kendi yaşadıklarımdan biliyorum hele ki karşındaki kötü niyetli biri ise seni küçümsüyor ezmeye çalışıyor o yüzden adamına göre muamele etmesini bileceksin yoksa seni üzerler gözünün yaşına bakmazlar çok üzülürsün gereksiz yere atalarımız boşuna dememiş eşek hoş laftan ne anlar diye hatta daha güzelini bile söylemişler nush ile uslanmayanın hakkı tekrir ,tekrir ile uslanmayanın hakkı kötektir .

Merhabalar,

Bende senelerce bunun çilesini çektim artık bu konuları biraz daha aşabiliyorum. Karşı tarafa ne olursa olsun kızdıysanız kızdığınız belli edin yoksa o öfke size döner. Minimum seviyeye indirince bir zaman sonra ihtiyacın kalmıyor ve hiçbir durum artık yara açmıyor. Tecrübemi paylaşmak istedim umarım yardımcı olabilmişimdir.

vakanüvis_faruk paylaşım için teşekkürler. Ben çok alınganım.herkes benim hakkımda konuşuyor,arkamdan iş çeviriyorlar sanıyorum.şuan ilaç kullanıyorum tabi ki hemde 5 tane...yaşım 35 ama hala 17,18 inde gibi alınıyorum her şeye

Dostum her şeyden şikayetçisiniz..
Şükredin biraz,ilaçlar ödlek bir insanı kahraman yapmaz..
Her şeyi ilaçtan beklemeyin.

fluo ödlek değilim.sadece neden olduğunu bilmediğim bir şekilde korkularım var.hayata dair şükrettiğim çok şey var elbette.ne yaşadığımı bilmiyorsunuz ..

fringe içine atma ezerler sen saygı gösterdşkçe tepene çıkarlar unutma kimse kimseden üstün değil..

Terapi alın, psikolojinize iyi gelen kitaplar okuyun ve bu olumsuz ruh halinin geçeceğine inanın.
Alıngan olduğunuzu söylemişsiniz, dunya sadece benim.etrafimda dönüyor dolayısıyla insanlar benim.hakkimda.konusuyor gibi bir hayal aleminde yasiyorsunuz. Hersey sizinle alakali değil, biraz bilincli olarak da kendinizi telkin etmeyi öğrenin.
Bir de bu biraz özgüven eksikliği ile de alakali. Yani varsayalim ki insanlar hakkınızda konuşuyor eee nolacak? Konussa ne konusmasa ne? Baskalari sizin ne yaşadığınızı bilmiyor o zaman o bilmeyen insanların dusuncesi neden önemli?
Psikonet yayinlarinin kitaplarını tavsiye edebilirim kendi kendine tedavi yöntemleri iceren kitaplar.
Yani ilaç kullanin tamam ama terapi de alin kitap da okuyun, aşmak istediğiniz şeyler icin cabalayin.
Siz değiştikçe insan iliskileriniz de değişecek, insanların size karsi tepkisi de...

Abi kendinizi ifade ederseniz değişiklikleri fark edeceksiniz. Okuduğum yazarlar mutluluğu dışarıda değil içeride ararsanız mutlu olursunuz der. Kendi başınıza iyi vakit geçirebilirseniz umarım iyi şeyler olabilir.

iş yerinde şefim değişti.eski şefim bana karşı son derece anlayışlıydı.ama yeni şef öyle değil..çok sorun yaşayacağım.beni işten çıkartmak için uğraşacak benimle.zaten arkamdan konuşuyorlar hep...bakalım neler olacak

Bnde aynı durumu yaşadım şefim değişti maalesef insanlar anlayış yok kişiden kişiye değişiyor😔

şiddete meyilli biri değilim ama bana zorluk çıkaranı dövüyorum :)

Ne yapalım yani bizimle uğraştıklarında uslu uslu oturalım mı yerimizde, tabiatıma uygun değil :)

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bnce en güzeli uymamak sonradan vicdan azabı çektiğini görmek daha zevjli😎

Şiddete hayır 🤚@Schizophrenia ☺️🙏

Hayır o zaman ondan ne farkın kalır arkadaşım🙈no şiddet... 🙏🙏@Schizophrenia

Adaleti ben sağlamış olsam, 1= 2 3 4 5...olurdu.
Ama ben bir "hiç"im adaleti sağlamak ne haddime!
ALLAH herşeyi biliyor.
O ALLAH ki hakedene hak ettigini verecektir.

kaderimsee çekerim.. Çok doğru biz kendimizi bilirsek karşıdaki de yaptığı zulmün farkına er geç varacaktır ilahi adalet tecelli edecektir bndd bu kanıdayım ne olursa olsun biz şuurlu insan olaraktan asla şiddet taraflısı olmamalıyız 🙏☺️

fringe İnsan aslında yalnızdır. Yalnız doğarız ve yalnız ölürüz. Yaşamı boyunca da insan yalnızdır. Etrafında olan insanlar sadece vardırlar.
Sana huzur ve güven veren sadece bir kaç kişidir.. diğerlerini çıkar hayatından..

Üst Alt