Sevgili Grahambell öncelikle sizlere selamlarımı iletmek istiyorum 3 yıl önce öğrenci olarak sizleri dinleyerek çok tecrübe edindim şuan ise hem kendi işitme merkezimde hemde her pazar günü işitme cihazı uygulayıcılarına hazırladığım eğitim programında sizlerin şikayetlerini yorumlarını neler beklediklerinizi aktarıyor daha iyi hizmet almanız için elimden geleni yapıyorum.
Şundan bahsetmek istiyorum benim annem işitsel nöropati hastası işitme cihazı ile anlayamamanın ne demek olduğunu her gün tecrübe ediyorum bir nevi.
Malesef çözümsüz kaldığımız bir rahatsızlık türü olmuyor işte kulak duyduğunu beyin çeşitli problemlerden dolayı hasarsız alamadığı için anlayamıyor.
Ama burada anlatmak istediğim şey şu örnek veriyorum konuşmayı anlama skorun 80dB ses seviyesinde %52 olsun işitme cihazı ile konuşma frekanslarını konuşma seslerini 130 dB'e kadar yükseltsekte su kelimesi süt , sepet kelimesi kapat olarak anlaşılmaya devam edecek.
Mesele aslında sesi yükseltmek değil işitme kaybına uygun en yalın sesi üretecek ayarı yapabilmekte.Bunada kimi zaman etkin olarak tercih edilen işitme cihazı teknolojisi müsade etmiyor kimi zamanda cihaz teknolojik olarak tüm altyapılara sahip olsada kötü ayarla mümkün olmuyor bazen hepsi bir araya gelse hastanın işitsel patolojisi buna izin vermiyor.
Bu konu vasıtasıyla beni tanıyanlar burdayken ;
Biz işitme cihazı uygulayıcıları olarak sizlere çok büyük saygı duyuyor dertleriniz ile dertleniyor.Yaşadığınız problemleri daha aza indirgemek sizlere daha iyi hizmetler vermek için kendimizi geliştirmeye devam ediyoruz.
Bu karede gördüğünüz gibi yüzlerce işitme cihazı uygulayıcı sizlerin işitme cihazı uygulamalarıyla alakalı şikayetlerinizi yakınmalarınızı okuyup çözüm üretmek adına projeler üretti.