Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İnsanlar bakarken yürüyüşüm daha da bozuluyor, titremekten yürüyemiyorum bazen!

yakups

Üye
Konular
17
Reaksiyonlar
1
Arkadaşlar nöropati hastasıyım yürüme bozukluğum var ayaklarımda titreme var.Bu sorunlarım toplulukta daha içinden çıkılmaz bir hal alıyor.Kendimi ne kadar şartlasamda yıllardır bu duruma engel olamıyorum.Özellikle yeni bulunduğum bir ortamda bu sorunlar çok fazla oluyor.Zamanla insanlar beni tanıdıkça alışıyorum ama özellikle ilk bakışlardan çok rahatsız oluyorum.Bu işle nasıl başedeceğim bilmiyorum şikayet etmiyorum Allah'tan geldi sadece paylaşmak istedim.Belki bu durumu yaşayanlar vardır anlar beni.

yenı ortamlara gırmek bile ıstemıyorum bende de aynı rahatsızlık var

bende cp rahatsızlığım var benimde yürüyüşüm bozuluyor insanların bakışlarından rahatsızlık duyuyorum.dayımın oğlu ile yürüyoruz arkadaşı gördü hemen ne oldu böyle yürüyor diye sordu ne diyeyim ki alıştım artık.acıyarak bakan gözlerden nefret ediyorum..

rht ol dık dur konuskan ol ortam sana bakmadan ortama dal ..agırlıgını koy sana acımadan once sen onlara acıyarak bak ..;)ahmet kaya: ezdırmem sana kendımı..kapıyı çarpar gıderım .umrumda olmaz bılırsın

gastauskas konuşkanım ama işte artık insan bunalıyor bakan gözlerden bi garip oluyosun be:)

insanlar bakar o bakışlarda engellinin üzerinden eksik olmaz olmayacaktırda toplumumuz böyle işte onlar bize ayak uydurmuyorsa mecburen biz onlara ayak uyduracaz her bakışıda aa bu benim engelime bakıyo bu benim yürüyüşüme bakıyo diye düşünürsek kafayı sıyırır insan bakıyolarsa mesela bakan karşı cinsse şöyle düşüneceksin bu kız benden etkilenmiş olmalı ki o yüzden bakıyo bakan erkek se bu bana yan bakıyo deyip sende bakışlarını hafif sert yapacaksın baktın labali bi bakış ağzınla kaşınla gözünle hayırdır gibisinde bi işaret çakacaksın dönğüp gider emin ol arkadaşım o bakışlar hep vardı hepte olacak kimse kimse için yaşamıyor kimse kimse içinde hastalık çekmiyo sal gitsin hayat senin kendini ayrıcalıklı düşün hayatın hızına kapıl ak git zor bişe yapması demesinden zor bunuda biliyorum ama çok afedersin bizim buralarda sokakta şöyle bişe söylenir arkadaşlar arasında tacavüz kaçınılmazsa zevk almaya bak sende o bakışları değiştiremiceğine göre :)

insanların sana bakması daha iyi işte(sıradan biri degil özelsin:) ..bi ara bi reklam vardı..sanada baksınlar diye bildbordlarda penguen resmi vardı

Bırak baksınlar. Korku bakışı bu. Çünkü -ya benim başıma gelirse- diye karşılaştırma yapıyor kendi kendine ve senin özünü ve güzelliğini görmeyi kaçırıyor.

Her farklılık her iz bir güzelliktir ama görebilenler için..

Benim hep söylediğim bir söz var; Her ameliyat bana kaybettiğim parçalarıma ramen hala burada olduğumu ve hala ışıldadığımı öğretti. Çünkü ben; kaybettiğim parçaların toplamından daha büyüktüm.

Sende öylesin, şuan kendin de eksik gördüğün şey aslında sana güzellik katan ve seni anlamlı kılan tek şey.

Ve kimseyi değiştiremezsin, o yüzden sen önüne ve içine bak, değişime ancak kendimizden başlayabiliriz öyle değilmi :rolleyes:

Sevgilerimle, Deniz..

denizwill;
aynen katılıyorum..güzel yorum

banada bakıyorlar.ümlü bir aktör gibi bak cem yılmaz ordan geçse benim gibi etkili olmaz:)

Üst Alt