Merhaba sevgili arkadaşlar öncelikle hepinize selam ederim arkadaşlar ben askerlik yaptığım yerde çatışmada yaralandığım için psikiyatri tedavisi aldım ve ilaç felan kullandım aradan 10 yıl geçti bazı şeyler aklıma geliyor arada Bi devlet hastanesine gittim 5 ay oluyor %65 bağımsız siziofreni raboru aldım sonra darbeler iyice başladı bana ilk önce sevdiklerimden geldi kız arkadaşımın ailesi kabul etmedi oda bıraktı siziofreni hastası olana biz kız vermeyiz DİE sonra çevremde Bi kaç kişi uzaklaştı bana hayatı küstürdüler yaşama sevincim bian kayboldu içimde çok zoruma gidiyor sanki ben bilerek gittim askerde vuruldum bu derde düşdüm ayrıca özel bir firmada çalışıyorum ağır vasıta şöförü olarak çalışıyorum iş yerine bile bildirmedim
işten çıkış verirler diye ne zaman bir polis çevirmesin deng gelsem ehliyetime el konur mu korkusuyla yaşıyorum ister istemez zoruma çok gidiyor bazı şeyler. İçimi biraz döktüm rahatladım biraz olsun..... Acaba bizim yaşama hakkımız yok mu?
işten çıkış verirler diye ne zaman bir polis çevirmesin deng gelsem ehliyetime el konur mu korkusuyla yaşıyorum ister istemez zoruma çok gidiyor bazı şeyler. İçimi biraz döktüm rahatladım biraz olsun..... Acaba bizim yaşama hakkımız yok mu?