Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İnsanların sattığı araçlara burada yada diğer sitelerde yorum yapanlar
Arkadaşlar uzunca bir süredir araç ilanı kendimde verdim verenleride takip ettim. Bazı kendini bilmez arkadaşlar burdada diğer sitelerde de insanlara gereksiz eleştirilerde bulunuyor. Arkadaşlar araç sahipleri araçlarına istedikleri fiyatı yazar alıp almamak size kalmış. Eleştirirken bile aşalayıcı kelimeler kullanılıyor. Uslüp berbat.
Lütfen şu gereksiz yorumlarınızı bir kenara bırakınız. Kimse kimseye zorla araç satmıyor. Kimseyi haksız yere eleştrmek kimseye düşmez.
bu konuda size katılmıyorum çünkü araçların belli giderleri vardır ve sahibine şahin gözüken aslında karga olabiliyor sadece geçen hafta amcamın oğluna 5 6 tane transporter minibüs baktık malesef süslüyorlar püslüyorlar süper diyorlar bir gidiyorsunuz pertten hallice bizim zamanınmıza yaktığımız yakıta yazık değil mi yani bende ilanlara bakarken 5 tllik bir aracı 7 8 e satmaya uğraşan görünce sinir oluyorum mesela tabi fiyat uydurma ama madem tepki alıyorsunuz ilanı sade abartısız ve gerçekçi verebilir fiyatıda uçuk değil piyasasına göre verebilir ciddi olmayanlar aramasın diye birşey yazabilirsiniz sonuçta araç satmak özgürlükse eleştiride özgürlüktür ve gerçekten piyasanın üzerinde fiyat verenler çok sinir bozucu insanlar oluyorlar. satmadan önce galerileri yada oto pazarlarını gezip muadil araçların fiyatlarına bakmanız lazım. Mesela bir arkadaş 2015 passat satıyordu verdiği fiyat aracın sıfır fiyatıydı ve donanım falan da yoktu şimdi bu arkadaşa yuh dememek imkansız birde neden bir insanın canı yanmalı satacaksanız piyasasına satacaksınız değerli ise satmayacaksınız. Ben az çok bu yazıyı neden yazdığınızı anladım size mesaj atan galerici ise bırakın onlar ölmüş eşşek arar ama normal kişiyse sizin verdiğiniz fiyat yüksektir.
Dostum bence yanlış yerdesin. Bir araca aracın sahibi fiyat belirler pahalı dersiniz olur biter. Yok keriz arıyonuz yok işte siz bilmem nesiniz diye hakaret edilemez. Herkesin aracı kendine göre değerledir. Engelli aracı ötv indirimli diye insanlar tekrar bir indiirm bekliyor satan arkaşlardan. Bir aracın 2016 modeli diyelim engelliye 65000 geliyor 2015 modelinede 53000 tl istiyor buna çok deyip 10000 daha düşecen felan gibi laflar bunlar yanlış anlatmak istediğim bu. Bu araç pahalı geliyorsa gidip sıfırını alırsın. Eleştiremezsin demiyorum uslüp önemli ben bundan bahsediorum hakerete varmak yanlış.
İnsanları kazıklamak ne zaman serbest oldu ? bir araç ederinin üstünde bir fiyata satılmak isteniyorsa, insanlar elbette tepki gösterecek.. bu millet enayi değil
Hala aynı yerdesiniz arkadaşlar kimse kimseyi kazıklayamaz hangi devirdeyiz ararsın bayiyi kaça geliyor araç engelliye sorarsın ona yakın bir fiyatsa bu fiyat yüksek dersin ağır kelime kullanmazsın. Siz hala konuyu yanlış anlıyorusunuz kimsenin kimseye hakaret etme hakkı yok. Eleştiri tabiki olur ama dozunda haddi aşmadan
iki türlüde karşıyım ne alan aracın değerini öldüremez nede satan ölüyü diriltemez yani aç alıcı ve tok satıcı olmamak gerekiyor aracı satmak için piyasaya uymak aracı alırkende bu engelli arabası gibi bir kıstasa girmemek lazım. Tabi sattığınız araçta aparat falan varsa engelli bir insana güzellik yapmakta sizin elinizde ama haklısınız avanta isteyen de haksız.
Bu konuyu aslında yanlış açmışsınız farklı anlaşılıyor engelliyim diye araba satarken avanta istiyorlar gibi deseniz gerçekten daha iyi anlaşılabilir ama sizde hakverirsiniz galeriler resmen insanın ciğerini sökmeye uğraşıyor biraz bu konularda hassaslaştık. Ötv indiriminden yararlanınca sanki aracı bedava almış gibi dilenmiş gibi yani aşşağılık bir şey yapmış gibi muamele ediliyor ama onun altında yatan sebep onlarında böyle bir olaydan faydalanamamalarıdır.
Tmless sen ne yapmaya çalışıyon yaa sanane insanlar eleştirir istediğini söyler hakaret olmadığı sürece milletin özgürlüğü senden mi soruluyo yanlış yol flan sanene yaa sanamı soracaz doğru yolu yanlış yolu eleştiriyom arkadaş sanane........
asiii sen ne zaman düzgün kelime kullandın acaba istersen bana yaptığın yorumları atayım buryaa kimse kimseye hakaret edenez lafı başka yerinle anlama istersen beyninden sorunun var belli etme bari git başka yere yorum yap sen hariç herkesin lafını kale alırım ama seni almam hadi işine
BLACKSAGAT
Buradaki sıkıntı burda forumda asiii gibi gereksizlerin insanları aşağılamaları ben ya da başkası aracına istediği fiyatı yazabilir kimine fazla gelir kimine uygun eleştirmek mümkün ben uslüpten bahsediyorum. ama asiii gibi insanlar hakaret derecesine çıkıyor isterseniz bana yazdıklarını buraya atablirim. Ama değmez kendisi alamadığı aracı alanları kötülemekte üstüne yok
Dediğim gibi herkes herkesi eleştirir ama uslüp önemli haddini kimse aşamaz
UnFeeLinq
Dostum sanırım anlatamadım eleştirmesin demedim uslüb dedim hakaret edemez diyorum. Pahalı dersin çok dersin bu fiyat satıcı ister düşürür ister aynı tutar. Benim anlatmak istediğim tarz insanlara hakaret edemeyiz kimse kimseye edemez. Eleştirmeden doğru bulunmaz ben sadece hakarete çıkmasın diyorum. Buradaki asiiii arkadaş gibi boş laflarla insanları rencide etme girişimleri gibi
Tmless kesinlikle haddimi aşmadım senin yazdığın o yüksek rakamı görünce eleştirdim ama senin bu kızdırdı tabiyki aylarca satamadın arabanı tabiyki bu arada çünkü kekleyecek birini bulamadım 2 cisi önce bir karar ver eleştirelimmi seni yada eleştirmeyelim mi ? Biz ona göre yazacaz cancazım ok sana...
Arkadaşlar engelli sitesinde psikolojik olarak herkeste biraz sinir var birde psikolojik rahatsızlığı olan kişileri de düşünmek lazım ve yorumlara da fazla kızmamak lazım mağdur olmuşsunuz evet ama gördüğüm kadarıyla durum çok farklı zaten nickte asi yazıyorsa biraz daha düşünmek lazim
Ben mesela sizin sattiginiz arabayı falan bilmiyorum genel algıladım ve öyle yazdım almaya bilir yada arkadaş fiyat çok degilmi denebilir tabi donanım olur ekleme birşey vardır yine çok denirse almaz olur biter is hakarete varıyorsa sizde site yonetenlerine bildirebilirsiniz