Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Insıo 7 kanal içi işitme cihazı hakkında bilgisi olan var mı?

gökhanc

Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar Siemens Insıo 7 bx 48 kanal kanal içi cihaz varmış. hiç araştıran soran takan test eden oldu mu ?

yenimi çıkmış bu cihaz?
özellikleri vs görseli var mı, siz nereden öğrendiniz?
fiyatı ne kadar?

klasik isitme cihazi pazarlamalarinda kullanilan yalan, dolan, para tuzagi masallariyle donatilan ovgulerle 2013 te piyasaya sunulan binax harikasi:p
kanal icileri kuculttukce kuculttuk
akustigi dunya yuzunde en iyisi:p
kullananlar icin hic tikanma etkisi yapmayacak:p
binural yane iki kulak haberlesecek
uzaktan kumandaya yada ceptelefonuyla idare edilecek
sahane otesi duyacak, sagir olup saglam kulaklidan daha cok duyacaksiniz insio hazretleri takarsaniz:p
valla billa oluyom, kiziyom, kufrediyom bizlerin paralarini sovuslemek icin brosur duzenleyip bizleri aldatanlara:mad:

hocam dediğin gibi herkes kendi ürününü piyasaya sürerken bi o kadar ballandırır över sonrası kurban olan işitme çıhazı takan beklentisi yüksek olan arkadaşlara olur.bi şu açıdan bakalım ben siemensin pure modelini kullanıyorum üstün ötesi memnunum . hal böyle olunca cihaz yine siemensin ve benim kullandığım cihazdan da üst seviyelerinde olunca artı kulak içi olunca insanı heveslendiriyor .fiyat olrak tahiminim 8,000 civarı die tahmin ediyorum.yakın zamnda cihazı test edip bilgileri burda arkadaşlar ile paylaşırım

gökham kardeşim cihazından menmunsan hiç macera arama bence,shukufenin dedigi gibi bunların hepsi göz boyama,afedersiniz ama üçkagıtcılık,tabiki işini dogru yapan firmaları ayırıyorum ama türkiyede bu sektörde yalan dolanla işini yürüten çok firmalar var.bende simens kullanıyordum.600 tl ye almıştım. sonra gittim videx aldım.sözde son model cihaz,sözde gürültüyü kesip insan sesini daha dogal ve net verecekti,uzaktan kumandalı,bilmem kaç kanallı,müzik dinlemeli filan,son model harika bir cihaz.3200 dediler pazarlık filan 2600 tl ödedim,valla cihazı şuan kullanamıyorum,simensin 600 tl lik cihazıyla ben daha rahat ve net duyuyorum,videxi 15 gün bile kullanamadım,evde duruyor,valla gerçekten ihtiyacı olan birini bulsam hiç bir ücret almadan verecem,ben videxiin kaliteli bir cihaz olduguna eminim,ama aldıgım yerden bir türlü bana uygun ayar yaptıramadım,firmalar dünya kadar para harcıyor,cihaz yapıyor,ama kaliteli elaman yetiştirmeyince o cihazlarında bir anlamı kalmıyor,sonuç itibarıyla bir cihazın çok pahalı ve son model olmasının bir anlamı yok bence.hepsi para tuzagı,ne yazıkki ülkemizdeki bazı firmalar bize işitme kaybını giderecek cihaz satmak yerine,hastanın daha çok parasını nasıl alırız tavrıyla çalışıyor.aslında bu utanç verici bir durum ama bizim ülkemizde son derece dogal karşılanıyor.

Merhaba Hakan kardeş elindeki widex cihaz hangi model bende Ankara'dayım yardımcı olursa sevinirim.
İşitme kaybım 85-93 db

hakancan06

madem elinde yesyeni widex var. ne olursun SELIS ISITME CIHAZLARINA git. benim odyometrist sibel akcan oticonla beraber widex de satiyor. o sana bir ayar yapsin. ondan sonra widxi begenmezsen verirsin isteyene.
sibel hanim isinin ehli, tecrubeli biri.

gkh

kartal yakacıkta siemens işitme cihazları merkezi var gidip denemek lazım.

@hakancan06

madem elinde yesyeni widex var. ne olursun SELIS ISITME CIHAZLARINA git. benim odyometrist sibel akcan oticonla beraber widex de satiyor. o sana bir ayar yapsin. ondan sonra widxi begenmezsen verirsin isteyene.
sibel hanim isinin ehli, tecrubeli biri.

sende mi SELIS ISITME CIHAZLARINA gidiyorsun ? :) bende gidiyorum. biliyorum bunu yazmamın ne kadar gereksiz olduğunu..
aldığım PHONAX işitme cihazından öyle memnunum ki. evlenmem yaklaşıyor. işitme cihazım görünüyor. o yüzden kulak içi almayı planladım.. sizce bunu yapmam doğru buluyor musunuz ?

sende mi SELIS ISITME CIHAZLARINA gidiyorsun ? :) bende gidiyorum. biliyorum bunu yazmamın ne kadar gereksiz olduğunu..
aldığım PHONAX işitme cihazından öyle memnunum ki. evlenmem yaklaşıyor. işitme cihazım görünüyor. o yüzden kulak içi almayı planladım.. sizce bunu yapmam doğru buluyor musunuz ?

ne o, isitme kaybini damatlik kiyafetine layik gormedinmi yoksam:eek: oylede boylede isitme kayipliyiz arkadas:(bizleri begenen boyle begensin.
phonak satmiyor selis. eskiden satarlardida. dolastigim eskiden phonak satardim. musteri memnuniyeti az, sevemedim bende diyen 3 tane odyometrist tanidim. siz memnunsaniz mesele yok. cihazlarda marka degistirirken baya zorlandim kendi deneyimim.sizi bilemem. isitme kaybiniz cok ileriyse kulak icinden fayda goremezsiniz. hafifi isitme kaybiniz varsa iyi ama.

shukufe

aynaya bakınca en çok o görünüşümü bozuyor parası mühim değil. o yüzden almayı planladım.
cihaz çıkarınca daha iyi görünüyorum.

ben 9 aylıkken annem halam tarlaya giderdi. benide ağacın dibine kuzu ile beraber bıraktı. kurt geldi kuzuyu yanımda yedi. kuzuyu değilde beni yeseydi.

evlenecek adam olumu istermiymis:pne bicim mutlulukmus bu:D
parayla kulak duysa ben neler alirdim:( genede allaha sukur ses duyuyorum.

shukufe

pardon ? yada yanlış mı anladım sizi? bana eleştiri mi yapıyorsunuz? paran mı yok yazık sana..

Üst Alt