Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İnsomnia (uykusuzluk hastalığı) olanlar hangi ilaçları kullanıyorsunuz?

Byfenerist

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
İnsomnia (uykusuzluk hastalığı) olanlar hangi ilaçları kullanıyorsunuz?

senin ki bir hastalık değil
yan etkilerden kaynaklı bir şey

konustum da daha gitmedim yarın verir bi ilaç artık cedrinayı da söyleyecem

[FONT=sans-serif]largactil sana uyku yaptımı bana hiç etki bile etmedi [/FONT]Byfenerist türkiyede insomnia için kullanılan tek ilaç vardır diğerleri hep başka hastalıkların ilaçlarıdır yan etkisi uyku diye veriyorlar bana mesela şizofrenide kullanılan tüm ilaçlar verildi uyku yapmadı uykusuzluk endikasyonu olan tek gerçek ilaç vardır oda yeşil reçetelidir ben çok kullandım ama bağımlılık yapıyor diye genelde yazmıyorlar ama o ilaç bile bana artık uyku yapmıyor burda önemli olan soru şu neye göre insomnia dediler psg yaptırdınmı mesela benim psg sonucumda kulandığı ilaçla beraber hastanın 39.6. dakikada uykuya daldığı uykuyu sürdürmekte zorlandığı gece 01-05 saatleri arasında uyanık kaldığı 424 dakikalik kaydın 130.3 geçirdiği ve uyku etkinliğinin .%30.7 olduğu bulunmuştur bu bulgular hastada insomnia varlığını göstermektedir yazıyor
şurayı bi incele istersen ilaçlar hakkında bilgiler http://www.stres112.com/psikiyatri-ilaclari.html

Son düzenleme:
Hangi ilaç ben baktım da bulamadım.. Bana doktor 5 gün önce Xeplion iğne vurdurdu ve o günden bu yana 1 gram uyuyamıyorum eğer böyle bi yan etkisi olacağını bilsem asla yaptırmazdım iğneyi kimseyede tavsiye etmiyorum günde 10 saat rahat uyuyan biriyimdim iğneden sonra 1dk bile uyuyamıyorum 7 aydır uyumayanlar varmış
Admin

Son düzenleme:
Bu ilaçlara kac mg başladınız bende çünkü kullaniyorumda

Ilk 250 mg kullandım 1 ay sonra 100 mg ı verdi yaptırdım ve rahat rahat uyuyorum..

AMA YERİNE CEDRİNA VEREBİLİR

annem serequel in 25 mg ile bile top patlassan duymayacak şekilde uyuyor valla...dün gece şimşek fırtına gök gürültüsünü bile sabah benden öğrendi:)

Ben de 7 ay önce xeplion iğne oldum uykum tamamen gitti daha da geri gelir mi ,hiç umudum yok keşke Byfenerist görse de bi sorsam onun uykusu geri geldi mi
Largatil ,gyrex ,cedrina kullandım birşeye yaramadı bir tek ativan işgörüyor onu da doktor bağımlılık yapıyor deyip yazmadı

dogandemirci11

Uykusuzluk nasıl mesela. Gece uyuyamamak mı sıkıntın hocam ? mesela 11 12 gibi uyuyamıyorum mu diyosun. Sabah erken kalkarsan gece uyuyabilirsin bence... Kaç saat uyuyosun nasıl bi uykusuzluk anlatırsan belki bişeyler söyleyebilrdk...

Limooon Uykuya dalamıyorum ,yani hiç uyku uyuyamıyorum sabaha kadar gözlerim kapalı dön allah dön sabaha da pis baş ağrısı

Zaten uyumuyorum ki yorgunluktan ölsemde uykuya dalamıyorum iğnedeki ilaç beynime ne yaptıysa ,kulağımda kulaklık sabaha kadar radyo dinliyorum

İlaçların hepsi çok kilo aldırıyor artık bıktım ama bilemiyorum bide zestat diye bi antidepresan varmış onu denemeyi düşündüm fakat kilo problem

Bazı internet sitelerinde 10 mg Melatonin tablet satılıyor.10 mg olanını alın.Hergece yatmadan 2 saat kadar önce alın.Hiç bir yan etkisi yok.120 adet Çiçek Sepeti sitesinde 217 tl

Onu içtim ama hiçbir etkisi olmuyor ,bu iğne beyine nasıl bir zarar veriyorsa buna karşı hiçbirşey etki etmiyor

Ben bipolarım. İlaç içmeden uyuyamıyorum. Uyumak için 600mg cedrina alıyorum. İlaç kolesterol ü çok yükseltiyor.

Kilo problemide yapıyormu ,yani iştahı açıyyor olmalı dreamfail ama yinede yeterli uzunlukta uyutuyorsa şanslısın ,örneğin 9a kadar filan
bide dende acayip kabızlık yaptı ketiapin

dogandemirci11 cedrina bende kalp çarpıntısı ve iştah açma yaptı. Kabızlığım hiç olmadı. Çok şükür yeterli uzunlukta uyuyabiliyorum.

Üst Alt