Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İnsülin kullanıyorum. Yüzde kaç rapor alırım?

zorlumete

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
2013 de tip 2 den hap kullanıyordum çok su içme ve tuvalete gitme sorunnundan hastaneye gittim, şeker 600 e fırlamış ve hastanede 1 hafta yattım bu süreçte şekerim 200 -300 arası devamlı değişti ,1-2 defa 150-200 arasında gitti geldi, sonra tekrar 200-400 arası değişti hpa1c testi 14.4 çıktı trigliserid 781 çıktı kurula başvuruda bulundum ayrıca orta uyku apnesi (makine verilecek),karaciğer yağlanması ve astım ve migren var , bu arada şeker gözüme vurmuş bulanık görüyorum tedaviye başladım acaba yüzde kaç rapor alırım
şimdiden yorumlarınız için teşekür ederim

zorlumete Merhaba geçmiş olsun bende tip2 diyabetliyim 2013 yılında şeker hastası olduğumu öğrendim benimde hba1c 10.1 çıktı doktor ertesi günü hastahaneye yatırdı 8gün yattım şekerim 120 ile 180 arası değişiklik gösterdi.Benim pankreas komplikasyondan dolayı heyetten %40 kolestrolden %10 verdiler.

Geçmiş olsun unsilin kullaniyorsan şekerden %40 alirsin uyku apnesine ahi indes derecesine göre 10-20-35 ahi indeksi 30 üzerinde ise ağır uyku apnesi olarak geçiyor ve %35 oranında rapor veriliyor

2013 de tip 2 den hap kullanıyordum çok su içme ve tuvalete gitme sorunnundan hastaneye gittim, şeker 600 e fırlamış ve hastanede 1 hafta yattım bu süreçte şekerim 200 -300 arası devamlı değişti ,1-2 defa 150-200 arasında gitti geldi, sonra tekrar 200-400 arası değişti çıktıktan sonra insülin kullanmaya başladım doktora sorduğumda %30 alırsın sen tip 2 sin dedi
ben tip 1 mi tip 2 mi diyabet hastasıyım
hpa1c testi 14.4 çıktı trigliserid 781 çıktı kurula başvuruda bulundum ayrıca orta uyku apnesi (makine verilecek),karaciğer yağlanması ve astım ve migren var , bu arada şeker gözüme vurmuş bulanık görüyorum gözlük verildi tedaviye başladım acaba yüzde kaç rapor alırım
şimdiden yorumlarınız için teşekür ederim

29 nisanda kurul günü verildi kurul nasıl işliyor ?,tekrar muayene mi olacam ? değerli görüşlerinizi bekliyorum

hayır kurula gireceksiniz. daha öncesinde zaten tüm branşların doktorları tarafından muayene edildiniz değil mi?

tip 2 hastalarına %20 tip 1 hastalarına ise %30 verilir. bu net. ama komplikasyonlar varsa oran artabilir. ben tip 1 diyabetliyim 10 yıldır bana sadece diyabetten %30 verildi. ama diğer rahatsızlıklarınız için yorum yapamayacağım.iyi şanslar...

dahiliyeden ve astım şikayetinden muayene oldum uyku apnesi için başka hastanede muayene oldum

kurul nasıl işliyor ?,tekrar muayene mi olacam ? değerli görüşlerinizi bekliyorum

belirtilen tüm poliklinikleri gezdiysen kurulun sana vermiş olduğu tarihte gidip gireceksin tekrar muayene yok sana gereken oranı verecekler ve birsüre sonrada raporunu alacaksın

Üst Alt