Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İnternet bağlantısı sorunu

bLaCkRaCe

Aktif Üye
Konular
126
Reaksiyonlar
2
[FONT=verdana]10 gündür internet bağlantım sürekli kopuyordu ve kopmadığın da ise bir sayfayı açana kadar illallah ettiriyordu ve durum hala devam ediyor. 3 kere 444 03 75 numaralı telefonu arayıp durumu bildirdim ancak bir gelişme olmadı en son şikayetvar sitesinde yazdım ve bu sabah 444 03 75 numaralı telefondan arandım. [/FONT]

[FONT=verdana]Telefonda ki kişi ankastre kutusuna kadar bakıldığını ve hiç bir sorun olmadığını söyledi. Evin içinde ki kablolara bakmıyorlarmış ben elektrikçi çağırıp baktırcakmışım. [/FONT]

[FONT=verdana]Bağlantım hala berbat. LAN ışığı sürekli yanıp sönüyor hiç durmadan.[/FONT]

[FONT=verdana]Sizin yorumunuz nedir bu duruma ve ben bu sıkıntıdan nasıl kurtulabilirim. [/FONT]

[FONT=verdana]Hiç bir kablo çıkarma ekleme yada evde herhangi bir taşıma işide yapmadık.[/FONT]

Şu lanet elektrik kesintisinden sonra her şey sapıttı. Bizde de bu tür aksaklıklar oldu ama şimdi düzeldi. Şu anda sadece cep telefonlarımızda çekim sorunu var o kadar.

Bir ara bende benzer bi sorun yaşadım netim yoktu , bende yine arıza var diye bekledikten sonra müşteri hizmetlerini aradım..Benim arıza var diye beklemem boşunaymış...DNS yi değiştirmiştim değiştirdiğim DNS çalışmadığı için giremiyormuşum... Olabilir mi? bilmiyorum, yine de bi kontrol edin isterseniz..

bilgisayarınız ile modem arasındaki kabloyu çıkarıp
kablosuz ağa bağlanın (bilgisayarınız destekliyorsa)
sonra modem şifresini girip deneyin..

Kopmaktan bıkmıştım , 20 sefer gelip gittiler, akla gelen her şey yapıldı , iki sefer modem , üç sefer paket değiştirdik , bu arada evdeki kablolarla birlikte bilgisayarıda değiştirdik , en sonunda hattın iptaline dayandık , en son geldiklerinde bu kopmaların yağmurlu havada arttığını ve eve gelen kabloya tekrar bakmalarını yoksa ellemeden gitmelerini söyledim , netice itibari ile kabloda kopukluk olduğunu en sonunda tespit edebildiler , kablo değişince sorun çözüldü.
Bu arada , modem VDSL oldu ve bu modeme uygun bir pakete geçtik , bunun çok önemli olduğunu deneyerek öğrendim , TTnetin arıza için gönderdiği elemanlarında maalesef iş yok ve bu çok önemli !!!.

Üst Alt