Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İnternet Bankacılığı Ücretleri!

karakaya

Üye
Konular
55
Reaksiyonlar
72
Engelli insanların hayatını kolaylaştıran internet bankacılığı işlemlerinde son aylarda zamlar geldi.
Düne kadar EFT ve Havale işlemlerinden ücret almayan Akbank EFT işleminden 3 TL almaya başladı.
İş bankası, EFT işleminden 2,86 TL alıyor.

Devamlı internet bankacılığını kullananlara üzücü haber.

yanlışınız olmasın ben sürekli işbankasıyla çalışıyorum işim gereği.az öncede havale yaptım kesinti olmadı.

Ben Havaleden alıyor demedim ki ,EFT ücretleri yüksek.

internet bankacılığında EFT de yapsan havale de yapsan herhangi bir ücret kesmiyor bankalar.

[SIZE=3]HSBC BANK Hesaptan Hesaba Havale [/SIZE][SIZE=3]20 TL[/SIZE]
[SIZE=3]Telefon Bankacılığı - Hesaptan Hesaba Havale*[/SIZE][SIZE=3]10 TL[/SIZE]
[SIZE=3]Telefon Bankacılığı - İsme Havale*[/SIZE][SIZE=3]15 TL[/SIZE]
[SIZE=3]Internet Bankacılığı - Hesaptan Hesaba Havale*[/SIZE][SIZE=3]1 TL[/SIZE]
[SIZE=3]Internet Bankacılığı - İsme Havale*[/SIZE][SIZE=3]1 TL[/SIZE]
[SIZE=3]Internet Bankacılığı - Şans Oyunları Ödemeleri*[/SIZE][SIZE=3]0,5 TL[/SIZE]
[SIZE=3]ATM Bankacılığı - Hesaba Havale[/SIZE][SIZE=3] ÜCRETSİZ [/SIZE]
[SIZE=3]ATM Bankacılığı - Kartlı Şans Oyunları Ödemeleri*[/SIZE][SIZE=3]0,5 TL[/SIZE]
[SIZE=3]ATM Bankacılığı - Kartsız Şans Oyunları Ödemeleri*[/SIZE][SIZE=3]1 TL[/SIZE]
[SIZE=3]ATM Kartsız Hesaba Para Yatırma*[/SIZE][SIZE=3]6 TL[/SIZE]

internet bankacılığında EFT de yapsan havale de yapsan herhangi bir ücret kesmiyor bankalar.

twiligt,
ben akbank ,ziraat bankası ve işbankasını kullanıyorum BSMV+Komisyon adı altında ücret kesiyor.Ezbere konuşma kardeşim.Ya da a bankası kesmiyor de bilelim.

halkbankası kesmiyor hesap ücreti var üç aydan üç aya onuda otomatik ödeme verirsen almıyor.

Musa kardeşim ziraat bankasında cepten yaparsan eft 21krş havale bildiğin gibi ücretsiz netten eft 1tlben hep cepten yapıyorum zaten en ucuzu orası ziraat

ing bank internet bankacılığında devamlı alıyorlar her havalede 2-3 kesiyorlar, bunun yanında hesap işletim ucreti cabası.Fatura yatırmalarda para kesilmiyor, bu büyük rahatlık.

Halkbank'tan başka bütün bankalar EFT yapan müşeriden ücret alıyor. Havele'den ücret almaz neden diye sorarsan banka bir çebinden alıp diğer cebine koyuyor bunun için müşteriden ücret alıp kaybetmek istemiyor. BSMV+Komisyon bu sistemin sahibi olan BKM'dir. Bütün bankalardan bu ücret alınıyor kredi kart ekstresinde bunu çok görebilirsiniz yani bu para bankaya gitmiyor hiç direk BKM ye gidiyor. Bankada bunu müşteriden kesiyor malesef. :(

Üst Alt