Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İnternet hızı fazla kota yer mi?

nacar

Aktif Üye
Konular
129
Reaksiyonlar
0
ttnet yakında engellilere indirimli tarife çıkacakmış ama ben şimdi internet hızım 1 mbps fakat şimdi ttnet bütün tarifeler 8 mbps yazıyor bu hız kota yermi

Dolaylı olarak nacar..:) 1mbps ile 8 mbps arasındaki indirim hızının farkını görünce aklın duracak youtube den ve diğer sitelerden bişeyler izler dinlerken birde bakmışsın kotanda uçmış..:) şaka bi yana da birşeyler indirmedikçe birşey olmaz...:)

Dolaylı yönden kotaya yansır, önceden bir tabak pilavı 8 dakikada yiyorsan şimdi 1 dakikada yiyeceksin.Siteleri ve dökumanları daha kısa sürede indireceksin.
NET4 8 Mbps'ye kadar / 4GB kotalı Ayda 29 TL
NET6 8 Mbps'ye kadar / 6GB kotalı Ayda 32 TL

mac mesala 5 mb bişey indirdim o zaman kotaya 15 mb olarak mı yansıyacak
[SIZE=5]oezix[/SIZE] sen almanyada ne kadar ödüyorsun burası türkiye :Dbiz burada dünyanın en pahalı net kullanıyoruz :D

Yıne kullandıgın kadar olucak yansımada bır degısım olmaz ınternet hızın yukselıyor sadece Şöyle acıklıyım netten bı fılm ızlerken takılma olmayacak heemn dolar vıdeo 400mb yansıyorsa yıne 400 mb yansıyacak kotana :)
ben bu 2 ayda 132 gb cekmısım veri nasıl kotalıya dayanıorsunuz onu bılmıorum :D
Super onlıne gelmedıı eve yaın bı yere gelsın ona gecıcem :D:D dırek ışık hızıı :D:D

15 Mb ı normalde 5Mb i indirdiğinden daha kısa sürede indirecen nacar..:)ama ne indirirsen o kadar Mb değişmez süre ve hız değişir...

vallahi ben fiberoptikte 20 mb olduğumdan beri o site bu site geziyorum çok hızlı geldiği için az sürede çok link tıklayabildiğin için dikkatli olmakta yarar var benim sınırsız ondan aldırmıyorum ama kotalılar dikkatli olun derim hız felaket getirebillir :p

arkadaşlar kafam karıştı:confused: fazla kota gidiyor mu gitmiyor mu anlamadım:D

çok gzl örnek güldürdün beni allah da seni güldürsün :d:d

bir örnek ile anlatmaya çalısayım

kotayı yol mesafesi olarak düşünün ve otomobil ile Ankara - İstanbul 8 saat olsun. Siz otomobil yerine uçağı tercih edip, aynı mesafeyi 1 saatte alır ve geri kalan 7 saat başka yere gitmezseniz, fazla kota gitmez. Yok ben burda 7 saat ne yapacağım, zamanım varken bir İzmir ve Antalyayıda göreyim derseniz, o zaman fazla kota gider :cool:

bayıldım çok güzel anlatım artık kafa karışıklığa son bu anlatımı kullanabillirmiyim telif yoksa :)
işte bende 20 mb olunca braktım ankarayı dünya turuna çıktım tabi sınıırsız avantajı ile :)

oezix;

Uçak biletleri pahalı değildir umarım..:D

murat havaalanı yoksa kalmış demektir :D

yakın bölgede bulunan bir pist mutlakka vardır yakında 81 ile bir hava alanı olacakmış ya :D hata il olacak yerlere

hız kota yer nasıl yer hızın artınca girdiğin site sayısı artıcak izlediğin video sayısı artıcak bu nedenle kotayı aşmanız daha kolay olucak ... birde yüksek hızlı internetle ilegili şöyle bi sıkıntı var bulunduğunuz il ve ilçede alt yapı uygun değil ise yüksek hızlık internete geçtiğinizde bağlantınız kopabilir veya kesilmeler yaşayabilirsiniz ..

hız kota yer nasıl yer hızın artınca girdiğin site sayısı artıcak izlediğin video sayısı artıcak bu nedenle kotayı aşmanız daha kolay olucak ... birde yüksek hızlı internetle ilegili şöyle bi sıkıntı var bulunduğunuz il ve ilçede alt yapı uygun değil ise yüksek hızlık internete geçtiğinizde bağlantınız kopabilir veya kesilmeler yaşayabilirsiniz ..

onun için biz senelerce 1 mb ye mahkum kaldık alt yapı yatırımı 2 senedir var gözle görülür şekilde tekel kalkınca mecbur kaldılar yatırım yapmaya yoksa hala 1 mb lerde sürünüyorduk :D

Üst Alt