Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İnternet hizmeti de zamlanıyor!

Zorro

Aktif Üye
Konular
247
Reaksiyonlar
1
İnternet hizmeti de zamlanıyor! 1 Nisan itibariyle yüzde 67 artacak
Serbest Telekomünikasyon İşletmecileri Derneği tarafından yapılan açıklamaya göre 1 Nisan'dan sonra Türk Telekom'un toptan tarife fiyatlarında yüzde 67 oranında zamlanacak⁶

Zorro

turknet zaten zam yaptı haziran ayından itibaren geçerli olacak şekilde ekstra bir zam daha deme dayanamam buna

Neyse ki 1 yıllık taahhüdüm var.

çok güzel oldu müstehak bu halka . oy verdiklerinizi ,iyi seçin.ama yine de oy verirler. sonra 5 milyon da vatandaşlık verilen suriyelileri de sayarsak yine başa gelirlerse afganistan olacağız ya da sudan.

hanifeaydin
Yalanların sonu gelmez doğrusu ne bilmeyince.

Yahu internet zammı ile hükümetin alakası ne, hadi gıda, enerji deseniz neyse de evel Allah kimse bu devleti bölemez yıkamaz.
Böyle düşünenlere tek tavsiyem avucunuzu yalayın demek istiyorum

iki yıllık taahhüt yaptırmıştım 15 gün önce :D

1 Hazirana kadar ertelenmiş.

En iyi yaptıkları şey kendilerine göre mini mini zam pardon güncelleme
Zamlarda artık %5 %10 vs değil %60%80
Utanmadanda çıkıp asgarî ücrete Cumhuriyet tarihinin en büyük zammını yaptık diye açıklama yapıyor
Yüzsüzler

sözleşme yapmıştık bizi demi etkileyecek

Benim servis sağlayıcım Türk Telekom 2023 Haziranda taahhüt üm doluyor.Aylık 72 tl ödüyorum ve ADSL kullanıyorum.Alt yapı olarak sadece VDSL destekliyor.Kafamda Türk net ile Türksat kablo modem arasında gidip geliyorum.Aranızda Türk net kullanan var mı.???

Hepsi Türk Telekom alt yapısını kullanıyor.

bizim siteye vodafone kendi fiber alt yapısını getirdi

Members

Turknet kullanıyorum 1.5 yıldır memnunum TTNet ten daha az sorun çıkarıyor çıkan sorunda TTNet altyapı kaynaklı oluyor merkezi yerdeyseniz türknet iyi kırsal bölgelerde nasıl bilmiyorum sadece canlı müşteri hizmetleri yok sorun oldumu uygulamadan arıza bildirimi yapıyorsunuz sorunu otomatik algılayıp işlem yapıyorlar 1.5 yılda 1-2 kez anca öyle 1-2 saat süren sıkıntı oldu oda TTNet altyapı kaynaklı

idosente

O zamanki duruma göre Turk net veya Kablo modem kullanacam.Kablo modemde router gerekiyor.

(ben)

hadı velı bey aydın kısılıgınle bı hoykur bakalım su ozellestırme nanesını:)
ondan sonra ogerturu lubnanlı harırının nasıl yalapsap ulkenın en cok kar getıren kurumunu nasıl huplettıgını
ondan sonrada kafamızın basmadıgı 3 yıl sonra ulkeye ucretsız devrolacak telekoma kac mılyar parayı nıcın odendıgını
ulkenın en karlı kurumunun ne dıye elın lubnanlısına odemedıgı banka kredılerını nasıl boca edıldıgını

Bu ne güzel hitap şekli, yani gökten taş yağsa hükümet deniyor ee ne yapsın reis şemsiye mi tutsun milletin üzerine.
Bir hizmet alınıyor sa elbet karşılığı ödenecek.

Şemşiyeyi nasıl tutuyoruz bak,
5' i bir yerde ağalar ve diğer yandaşlar şemsiyelerini ters çevirip paraları topluyor
Biz de normal tutmuşuz zam yağmurundan korunmak için
Yalnız bizim şemsiyeler hep delik ve de sızdırıyor ıslanıyoruz azizim

Azizim, teknoloji çağında yaşıyoruz çoğu işimiz net te, ee bazı olumsuzluklara katlanmak gerekir.

16 Mbit mi kullanıyorsunuz? bu tarifenin taahhütü bitince fiyatı ne olur mesela?

Yaklaşık bir yıldır taahütsüz türknet kullanıyoruz.Sorun yaşamadık dersem yalan olmaz herhalde. Hız ile ilgili bir sıkıntı da olmuyor. Sözleşme yaparken %25 engelli indirimi de yaptırdık.Haziranda %39 artış yapılacak. Members

Ben kullanıyorum vdsl 50mbps engelli tarifesi şuan 75 lira civarı 100mbps ye kadar aynı fiyat artı 1.000 dakika ev telefonuda içinde. Haziranda 104 lira küsür olacak fakat hızı süper ve arıza durumunda anında müdahale ediliyor. Aynı zamandada ben 2018den beridir Turknet liyim ziyadesiyle memnunum gözü kapalı tavsiye edeim. Ayrıca arkadaşını getir 1 ay bedava kullan özelliğide var :eek::eek::eek: Yalnız kullanacağın ayın faturasını peşin yatırıyorsun. Kota derdide yok mesela ben heray en düşük 600GB kullanıyorum kasma falanda yok :eek::eek::eek:

Hazirana kadar ertelendi taahhüt yapanları etkilemez ama taahhüt bitmeye yakınsa biran önce yapın derim. İyi zam gelecekmiş diyorlar

Üst Alt