Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İnternet Kapattırma

Superparka

Üye
Konular
24
Reaksiyonlar
0
Selam dostlar benim öğrenmek istediğim 4 gün önce internet taahhütümüz bitmişti. Türk Telekom müşteriyiz bu arada ve ben de kapattırıp başka bir şirkete geçmek istemiştim. Fakat babam kafasına göre iş yapıp gidip yeni sözleşme yapmış ve internetimde bu aralar sık yavaşlama olduğu için artık canıma tak etti. Şimdi gidip iptal ettirmek istesem ne kadarlık bir ücret ödemem gerekir. Birde bu kapattırma bedelini karşılayan internet firmaları var mıdır? İyi akşamlar herkese. Yanıtlarınızı bekliyorum.

Tekrardan taahhütünüz başladığı için yani sıfırdan abone gibi işlem yapıldığı için ücret ödemezsiniz ancak telekom sizi korkutmak için 500-600 tl gibi cayma bedeli diye bir ücret çıkartabilir korkmanıza gerek yok önce telekoma aboneliğinizin sonlandırılması için başvuracaksınız yapmazlarsa tüketici hakem heyetine başvuracaksınız. Abonelik kimin adınaysa bu işlemleri o yapmalıdır telekom iptal başvurusunu dikkate almaz. Taahhütünüz bittiğinde aslında kapattırmak yerine direk başka bir firmaya başvursaydınız geçişiniz yapılırdı bu tür sıkıntılarla da uğraşmak zorunda kalmazdınız.

Üst Alt