Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İnternet sağlayıcınız nedir ve ne kadar fatura ödüyorsunuz?

KaRe

Üye
Konular
20
Reaksiyonlar
0
selam arkadaşlar ben şöyle birşey düşündüm kim hangi interneti kullanıyor ve nekadar aylık fatura ödüyor ise bu başlık altında paylaşsın bu şekilde internetini değişmek ve yeni internet bağlatmak isteyen arkadaşlarımıza fikir verebilir sizlerde bu şekilde düşünüyor iseniz internet sağlayıcınızın ismi tarife ve hızını aylık faturasını şeklinde yazsın herkeze iyi günler ve en süratlisinden kopma olmadan nette iyi sörfler diliyorum :D

Ben tabi D-Smart kullanmak istemiyordum bir an gaflete kapıldım bağlatmış oldum sözleşmem dolar olmaz D-smart'ı iptal edecem elbette Tv seyretmeyi sevenler için güzel birşey ben Tv seyretmeyi sevmediğim için kapattıracam evet arkadaşlar umarım paylaşımım işinize yarar fikir vermenize yardımcı olur iyi günler.
[h=3]Smile ADSL 8Mb e kadar - limitsiz (AKN 50GB) + D-SMART FUL PAKET KULLANIYORUM İKİ YIL TAHÜTLÜ 75 TL AYLIK FATURA ÖDÜYORUM[/h]

6 tl.ayda.

binada ortak bağlantılı olduğu için 6 tl.ödüyorum.

@turkuaz 6 tl ödüyorsun güle güle kullan da bunun bize ne faydası var?

TTNET aylık 80 tl ödüyordum.Bayiiden iptal talebi verdim ertesi gün arıyorlar abonelikten ayrılmayın 51 tl ödeyeceğiniz tarife uygulayalım dediler.Maksadım iptal etmek değildi ancak böyle kampanya yaparlar size sizde böyle yapabilirsiniz kesinlikle size indirimli yapacaklardır.

Superonline ile 49-TL ödüyorum. Sınırsız internet 16 MB. 2 TL de turcell TV farklı ödüyorum int üzerinden tv izleyebiliyorum. Engelliler için 16 mb da taahütsüz tek tarife zaten.

tivibu sınırsız internet telefon 54 lira ödüom ben
ama hazirandaydı kampanya

dsmart 8 mbit sınırsız ve hd sinema paketi 63 tl ödüyorum. acaba engelli indirimi banada geçerli olur mu? yoksa sadece internete mi engelli indirimi var.

Binadaki kişilerle anlaşabiliyorsanız neti ortak kullanın bunun içinde cereyan hattını sinyal dağıtıcı olarak kullanan homeplug adaptörler var net sinyalini 100 % 100 her noktaya dağıtabilirsiniz.Ben bir senedir tt net sınırsız 8 mps. 53 lira ödüyorum.

cepten internet paketi için hangi gsm operatoru en iyisi?

ben turkcell 4 GB sınırsız 7.2 Mb hız
(kota dolumu sonrası 96 kbps ye düşüyor hız) aylık paket alıyorum : 40 TL

engelli tarifesinden de 10 TL ye 2 GB aylık paket alabiliyorum.

diğerleri nasıl paylaşmak isteyen?

16 mbit sınırsız 71 tl ödüyorum. Gazi ve engelli kampanyası değil. Tarife bittiğinde kapatın 71 lira pahalı geldi başka yerden alacağım deyip fiyatı düşürmeyi planlıyorum. Geçen sene aynı tarifeye 50 lira ödüyordum.

Son düzenleme:
Superonline Yalın ADSL Sesli kampanyası. 24 ay taahhütlü. Kullanıyorum.
Limitsiz 50 gb a kadar ,Hız 8 Mbps e kadar.
Fiyat : 58.99 tl

Son düzenleme:
Üst Alt