Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İnternet üzerinden bilgisayar işletmenliği sertifikası alınabiliniyor mu ?

BaŞKaN

Üye
Konular
21
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar bir kaç arkadaşımın Bilgisayar sertifikası almak istediği ve bunun bulunduğumuz ilde halk eğitim tarafından verildiğini biliyoruz. Ama arkadaşlarım Bedensel engelli oldukarından bu kurslara katılma şansları yok denecek kadar az bende burda belki içinizde İnternet üzerinden veya başka şekilde bu belgenin alınmasıyla ilgili bilgisi olan arkadaşlarımızın biligilerinden yararlanmak istedim cevaplarınız bekliyorum.

Benim de sormak istediğim soru var.
İsmek in açmış olduğu kurslara (bilgisayar sertifikası) katılmak için yaş sınırı var mı ve engellileri alıyorlar mı ?

MEB onaylı Bilgisayar İşletmenliği sertifikasını Eskişehir'de nereden alabilirim? Ücretli midir? Kursa gitmem gerekir mi yoksa sadece sınavına girip alabilir miyim? Bilgisayar bilgim süper o yüzden kursa gitmeme gerek yok ama sertifikayı alabilmek için kursa gitmek şart mı? Engelliler için özel bir indirim yapan yer var mı? Sorularımı cevaplayana şimdiden kucak dolusu teşekkür...:)

Üst Alt