Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İnternet üzerinden hastaneden randevü alamıyorum. Sebebi ne olabilir?

komite

Yasaklı Üye
Konular
9
Reaksiyonlar
0
internetten randevu alıyordum nefroloji bölümünden şimdi alamıyorum bazı bölümlerden randevu alınamıyor acaba neden kiminden alınıp kiminden alınaması nedemek oluyor resmen rezalet

Ben mhrs 182 de çağrı operatörüyüm.. Sağlık bakanlığının 15.06.2012 tarihli uygulaması ile yandallara yani uzmanlık gereken polikliniklere artık çağrı merkezi ve internet üzerinden randevu alınamıyor. bunun için doğrudan hastaneye müracaat edip randevunuzu alabilir ve muayene olabilirsiniz. bu Poliklinklerden Aklıma Gelenleri Yazıyım
Endokrinoloji
Nefroloji
Hematoloji
Gastreontoloji..

Ayboroğlu arkadaşımızda zaten gerekli linki paylaşmış detaylı olarak linkte poliklinikler mevcut..

Şunu Eklemek İstiyorum 1 aylık periyodlarla randevu sistemi artık 15 er günlük olarak veriliyor. yani bugün ararsanız en geç 15 gün sorasına randevu oluşturabilirsiniz..

düşüncesizce çok gerizekalı alınmış karar ben iki yıldır nefroloj doktoruna gidiyorum her ay kasabada kalıyorum netten randevumu alıyordum saat dokuzda hastaneye varıp tahlilleri veriyordum şimdi saat dokuzda hastaneye vardıgımda belki muayene bile olamayacagım tahlilleri ne zaman verip ne zaman alacagım bilmiyorum işin içine ediyorlar itin ölümü gelince mescide işermiş

nikom42 bi konuyu merak ediyorum beni aydınlatırsan sevinirim normal bir polikliniğe randevu aldığmız misal dişe iki haftaya randevu veriyor bana göre bu saçma benim belki yarın işim olacak hastanede yarın gitmem lazım neden böyle prosedür kusura bakma bilmediğim için soruyorum...

AYBAROGLU;

Prosedür böyle değil randevular 2 haftaya kadar dolu olduğu için sana 2 hafta sorasına veriliyor, özellikle diş çok yoğun olduğu için sıra bulmak biraz zorlaşabiliyor

Üst Alt